umraniye devlette koloskopi olanlar

erkfat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
564
80
123
Isparta
arkadaslar bu konuda genel saglik bolumune baslik actim ama kimseden yanit alamadim eger bu hastanede kolonoskopi yaptiran varsa deneyimlerini paylasabilirmi acaba azcik tirsiyorumda :) acaba ozelde uyutularakmi yapsam bilemedim

arkadaslar bu konuda genel saglik bolumune baslik actim ama kimseden yanit alamadim eger bu hastanede kolonoskopi yaptiran varsa deneyimlerini paylasabilirmi acaba azcik tirsiyorumda :) acaba ozelde uyutularakmi yapsam bilemedim

selam canım başlığına denk geldim ayıptır sorması kolonoskopi ne demk ilk duydum

canim bagirsaklara bi hortumla girip bakiyorlar gerekiyorsa parca alinip patolojiye gidiyor falan gebelikle alakali degil ama ben ilgili yerde cvp alamadim burasi daha aktif oldugu icin burda sorayim dedim

canim bagirsaklara bi hortumla girip bakiyorlar gerekiyorsa parca alinip patolojiye gidiyor falan gebelikle alakali degil ama ben ilgili yerde cvp alamadim burasi daha aktif oldugu icin burda sorayim dedim

geçmiş olsun canım bak bunu bilmiyodum ama özel hastaneler ağrılı işlem olunca aneztezili yaparlar slogan şu yönde canım başa gelen çekilir aksatma

evet malesef basa gelen cekiliyor bende devlet hastanelerine daha sicak bakiyorum hep deneyimleri bakimindan ama iste dedigin gibi uyutmamalari korkutuyor beni sanki uyusturmadan dis cektirmek gibi geliyor

evet malesef basa gelen cekiliyor bende devlet hastanelerine daha sicak bakiyorum hep deneyimleri bakimindan ama iste dedigin gibi uyutmamalari korkutuyor beni sanki uyusturmadan dis cektirmek gibi geliyor

nedense dev.hastanelerini çok ilgisz buluyorum ya şimdi gitsen bir iki ay sonraya randevu bulursun özelde paraya bakıyor çok seviyorlar parayı

canim peki seni buralara getiren sebep ne paylasmak istemisin sende bebekmi istoyosun

benden uzak degil canim yaaa bendede ayni derrt var 16 ay oldu tedavi olmasamda cikolata kisti aldirdim ama yine olmuyor galiba bende tedavi tup bebek hep bu asamalardan gecicem bakalim hayirlisi dua etcem sana ins tadarsi o duyguyu tadariz canim

demk sendede kist var bende 2cm seninki ne kadar inş.canım ben 4klomn 4ovitrelle 1 aşılama yaptm hepsi hüsran seninki kaç deneme

yaaa bende istanbuldayim avrupami anadolumu peki yani belki ayni hastanelere gidiyoruzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…