Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bu konuda genel saglik bolumune baslik actim ama kimseden yanit alamadim eger bu hastanede kolonoskopi yaptiran varsa deneyimlerini paylasabilirmi acaba azcik tirsiyorumda :) acaba ozelde uyutularakmi yapsam bilemedim
canim bagirsaklara bi hortumla girip bakiyorlar gerekiyorsa parca alinip patolojiye gidiyor falan gebelikle alakali degil ama ben ilgili yerde cvp alamadim burasi daha aktif oldugu icin burda sorayim dedim
evet malesef basa gelen cekiliyor bende devlet hastanelerine daha sicak bakiyorum hep deneyimleri bakimindan ama iste dedigin gibi uyutmamalari korkutuyor beni sanki uyusturmadan dis cektirmek gibi geliyor
canim peki seni buralara getiren sebep ne paylasmak istemisin sende bebekmi istoyosun
benden uzak degil canim yaaa bendede ayni derrt var 16 ay oldu tedavi olmasamda cikolata kisti aldirdim ama yine olmuyor galiba bende tedavi tup bebek hep bu asamalardan gecicem bakalim hayirlisi dua etcem sana ins tadarsi o duyguyu tadariz canim
benden uzak degil canim yaaa bendede ayni derrt var 16 ay oldu tedavi olmasamda cikolata kisti aldirdim ama yine olmuyor galiba bende tedavi tup bebek hep bu asamalardan gecicem bakalim hayirlisi dua etcem sana ins tadarsi o duyguyu tadariz canim
canim ben daha tedaviye baslamadim iki ay once aldirdim kistimi doktor baya yapisiklik yapmisti dedi alti ay normal deneyin sora olmazsa tedavi dedi 7cm di sen bu arada nerede oturuyosun
canim ben daha tedaviye baslamadim iki ay once aldirdim kistimi doktor baya yapisiklik yapmisti dedi alti ay normal deneyin sora olmazsa tedavi dedi 7cm di sen bu arada nerede oturuyosun
yaaa bende istanbuldayim avrupami anadolumu peki yani belki ayni hastanelere gidiyoruzdur
ben anadolu yakasindayim canim bu tanisma sitesi gibi oldu dimi :)