• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümraniye, Ataşehir, Üsküdar-Gündelik temizlik yardımcısı ve bebek bakıcısı arayanlar-

jdogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
14
0
36
İstanbul
2 yaşındaki çocuğuma 8 aydır bakan gündüzlü bakıcım için iş arıyorum. Şehir değiştirdiğimizden ötürü ona yeni bir iş bulmamız gerekiyor. Kendisinden son derece memnunum. Çok güvenilir, iyi niyetli, kibar ve temiz bir bayandır. Kendinin de dört çocuğu var, 37 yaşında ve evli. Gündelik temizlik de yapabilir. Sorularınız için bana yazıp bilgi alabilirsiniz.

XXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, avrupa yakasına (gayrettepe) geçmeyi düşünürse benim böyle birine çok ihtiyacım var. hamileyim ve 2.5 yaşında bir kızım var. hem gündelik işler hem çocuklarla ilgilenecek güvenilir, sakin, iyi huylu birini arıyorum. kendisi kabul etmese bile tavsiye edebileceği birileri var mıdır acaba? yardım ederseniz çok mutlu olurum...

ekim ortalarında işe başlama durumum var. Annem ve kayınvalidem dönüşümlü olarak evde olacaklar zaten, onlara yardımcı olabilecek, ikizlerimle ilgilenebilecek ve ev işlerinde yardımcı olabilecek birini arıyorum. Haftada bir genel temizliğe gelen bir yardımcım var sadece ufak tefek toparlama işleri olur belki 2-3 günde bir de yemek, ama benim için asıl önemli olan çocuklar, o yüzden çocuk gelişimi mezunları öncelikli talebim. Siz daha önce çalıştınız mı mezuniyetiniz nedir? nerede oturuyorsunuz öğrenebilirmiyim.

Merhaba Ben evden çalışıyorum.5 yaşında bir kızım var.Kızım her işini kendi görüyor,Tuvalet yemek vs.
Fakat evin düzeni için ve de parka indiğinde yanında birisine ihtiyacımız var.
Yardımcı olabileceklerin yamasını rica ederim.

Merhaba Ben evden çalışıyorum.5 yaşında bir kızım var.Kızım her işini kendi görüyor,Tuvalet yemek vs.
Fakat evin düzeni için ve de parka indiğinde yanında birisine ihtiyacımız var.
Yardımcı olabileceklerin yamasını rica ederim.

merhaba çok yakın bir akrabam için iş aramaktayım ümraniye istiklal de ikamet etmektedir.3 çocuğu var(21,16,8)yaklaşık 8 yıllık bir tecrübesi var.çalışan bi ailenin yanında çocuklarına 4 aylıkken göreve başlayıp yaklaşık 7.5 Yaşına kadar bakmıştır. 1 ay evvel tayin dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldı referansı mevcuttur.ayrıca geri kalan zamanlarda rutin ev toparlama işi ile de ilgilendi.görüşmek isterseniz 0536 4312208 YASEMİN TURAN çok acil işe ihtiyacı vardır.

2 yaşındaki çocuğuma 8 aydır bakan gündüzlü bakıcım için iş arıyorum. Şehir değiştirdiğimizden ötürü ona yeni bir iş bulmamız gerekiyor. Kendisinden son derece memnunum. Çok güvenilir, iyi niyetli, kibar ve temiz bir bayandır. Kendinin de dört çocuğu var, 37 yaşında ve evli. Gündelik temizlik de yapabilir. Sorularınız için bana yazıp bilgi alabilirsiniz.

XXXXXXXXXXXXXXX

İyigunler, yardımcınız is bulmadıysa eğer görüşmek isterim, selin_sumer@yahoo.com.

Istanbul halkalı çevresi gündelik temizlik işi arıyorum ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum 0539 347 06 21

Merhaba
Koşuyolu'nda oturuyorum. Referanslı sigara kullanmayan bakıcı arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz biri varsa çok memnun olurum.

Back