R Rline Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.296 692 373 Kocaeli 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #1 Selam kızlar, İstanbul-Ümraniye'de bulunan Ümran Tıp Merkezinde diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Daha önce giden var mı? Varsa memnun mu? Bu doktorlar hakkın da bilgi sahibi olan varsa da yardımcı olabilir mi? Biran önce kurtulmak istiyorum göbek ve basendeeeenn Bu arada yeniyim umarım doğru yere yazmışımdır Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2023
Selam kızlar, İstanbul-Ümraniye'de bulunan Ümran Tıp Merkezinde diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Daha önce giden var mı? Varsa memnun mu? Bu doktorlar hakkın da bilgi sahibi olan varsa da yardımcı olabilir mi? Biran önce kurtulmak istiyorum göbek ve basendeeeenn Bu arada yeniyim umarım doğru yere yazmışımdır
N NAZLIBERRA Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2011 70 3 48 İstanbul 28 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #2 Geçen sene sema hanıma gitmiştim memnun kaldım fakat konuşkan bir diyetisyen değil...kime gidersen git iş sen de bitiyor canım...Başarılar Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2023
Geçen sene sema hanıma gitmiştim memnun kaldım fakat konuşkan bir diyetisyen değil...kime gidersen git iş sen de bitiyor canım...Başarılar
K kahveyesil Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2015 1.766 2.119 83 34 8 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #3 Bende gulperi hanima gittim gecen sene,emzirdigimi soyleyince bakmam fakan dedi bakti sonra,diyet listesi vardi bayada konustu etti ama ben gitmedim tekrar.
Bende gulperi hanima gittim gecen sene,emzirdigimi soyleyince bakmam fakan dedi bakti sonra,diyet listesi vardi bayada konustu etti ama ben gitmedim tekrar.