• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ümitsizlikten başka bi his kalmadııııı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsuzkadin8

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
415
Puanlar
23
3 Aydır deniyoruz,geçen iki ay evet biraz düzensiz davrandık ama bu ay yumurtlama günlerimde 1 gün arayla birlikte olduk,ilişkiden sonra bacakları kaldırdım yastık dediler koydum ayağa kalkmadım ama bu ay da ümitsizlik var adetime 6 gün kaldı düzenli adet oluyorum.. bu ay karnımda ağrılar var midemde inanılmaz yanma var çok fena bir yemek yeme ve normalde hiç karnım şişkin olamaz bu ay baya bir şişti göğsümde inanılmaz ağrı ve şişkinlik var ama pek inanmıyorum nerden anlayabilirim hamile kaldığımı çok üzülüyorummmm

Canım ovülasyon testi yapsan? Bir de 3 ay asla umutsuzluğa kapılınacak bir süre değil,kafana takma. İnşallah yakın zamanda bebişiniz olur:KK200:

Canım ovülasyon testi yapsan? Bir de 3 ay asla umutsuzluğa kapılınacak bir süre değil,kafana takma. İnşallah yakın zamanda bebişiniz olur:KK200:
Canım çok teşekkür ederimmm inşallah ama artık çok ümitsizleştim hiç korunmuyoruzzz o kadar üzülüyorum ki sorun var dicem ama geçen ay doktora gittim yumurtalığım çatlamıştı ama artık çok moralim bozuluyor

3 ay kısa bir süre umutsuzluk için. Bu kadar stres yaparsan daha da uzayabilir. Yaşınız kaç? Bu acele niye?

Bende 3 ay kirmizilari gordum 4.aydayim polip varmis adet olduktan sonra aldircam esime.sperm testi yaptircaz ve beklicez asla umitsiz degilim olacak inaniyorum

Back