- 21 Mayıs 2015
- 189
- 37
- 34
-
- Konu Sahibi Bilgelik--
Nişan ne sebeple atıldı? Ortada haklı sebepler varsa ve bir diğer kişilere bu sebepleri söylediğiniz zaman, anlayıp dinlemeden yargılarlarsa zaten yine gereksiz insanlarla muhatap olduğunuzu anlayıp topuklarsınız, yani en kötü senaryonun bile iyi bir tarafı var, umutsuz olmaya hiç gerek yok bence.
bana hakaretleri sinirli olması kavgamızda al bohcanı gıt demesi aileme saygısızlık etmesi yüzünden atıldı. ne bileyım sanki sevmek zor gıbı artık
nıye zor olsun.bı tanıdıgm üçüncü nişanlısıyla evlendı şimdi kaç senelık evlıler.......hayat bu tabıkı senı uzen kafa yapına denk olmayan ınsanla ayrılman gerekır evlenmen degıl....en ıyısını yapmışsın sen .tabıkı zamanı gelınce sende hayatına bırını alacaksın mutlu olmak herkesın hakkı
Amaan cidden boşverin o zaman, böylesini zaten haydi haydi bulursunuz, ayrıca bitmesini istemezdim demenize kızdım açıkçası. Neyine devam edecekti artık, bundan sonra yeniden olursa, saygısızlıktan bitti demeniz bile yeter. Bana şunu yaparsan bitiririm demek yerine 'ben saygısızlığı kaldıramam, bu yüzden nişan da attım yine atarım.' diyebilmek daha sağlam bir duruştur.
Sevmek zor değil aslında ama sevdiğin insanın kötü taraflarını en kısa zamanda farkedebilen her türlü kazanır. Gerisi kolay :)
Arkadaşlar uzun bir ilişki sonrasında nişanlanıp ayrıldım. Acaba diyorum benım gibi olup da sonrasında seven sevilen mutlu olan var mı sanki diyorum ki bir daha hiç olmayacak. ya da nişanlanıp ayrılmamı sorun edecekler vs vs hep aklımda gelecek kaygısı var üzülüyrum ama ayrılmayı bende istemezdim fikri olan var mı?
Allah sıze ömür boyu mutluluklar versin inşallah konu sahibinede aminHayat bu herkesin basina hersey gelebilir. Ki nisanlanip ayrilmak kötü bisey degil. Evlenmeden önce anlasamayacaginizi anlayip ayrilmis olabilirsiniz. Bende nisan attim. 1 sene oluyor. Ilk zamanlar bir daha hic sevemem diyordum, hala korkularim var yok degil. Ama elbet tekrar sevecegimiz günlerde gelir. Sadece zamana birakmak lazim.
Karsina cikacak insanlarinda bir gecmisi olacaktir. Bu yüzden dert edilecegini sanmiyorun. Yani insan olan dert etmez. Allah iyi insanlarla karsilastirsin.
Allah sıze ömür boyu mutluluklar versin inşallah konu sahibinede amin
Evet ama yol yakınken ayrılması daha hayırlısı evlendıkten sonrası cok zor Allah yardimciniz olsunAmin insallah hepimize. Allah kimseye öyle bir hayal kirikligi yasatmasin. Cok zor evlenecegim derken ayrilmak. Ama hayat iste hersey bizler icin. Allah bir sekilde siniyor ve sabrinida veriyor..