• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümitköy Ankara lazer alexandrite nd/yag

Busem209

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
10
1
3
49
Este Ankara Klinik Ümitköy de Alexandrite Epicare ve Nd/yag Fotona markalarını kullanıyor Dr İlker Yörük bu konuda gerçekten çok ilgili bir doktor ve lazer epilasyon hakkındaki her türlü sorumu ve kuşkularımı sabırla cevaplandırdı, şunu anladımki ütüleme Diot , Ipl vebenzeri yöntemler çok işe yaramıyor, yüz ve kollar için nd/yag , diğer kalın tüylü bölgelerde Alexandrite en doğru seçim , şuanda kolaltı ve tüm genital birlikte 150 tl ve yarım bacak 200 tl fiyat aldım üstelik 3 seans peşin ödedim 4. Seans ücretsize gelecek tavsiye ederim

Tam da bu klinik için cevap yazmayı düşünüyordum çok iyi oldu. evet bu kliniğe gidiyorum ve 5 seans NDYAG tan işlem uygulandı ve sonuçta hiç bir değişiklik olmadı. İlk gitttiğimde ilgilenen arkadaş(orada genelde o işlem yapıyor) ten rengime göre ndyag önerdi. bana da mantıklı geldi ve başladım. ocak 2014 te. Cihazı gördüğümde biraz hayal krıklığı oldu çünkü cihazlar kullana kullana baya eskimiş ve sürekli ısınma yapıyor. ve yarım saat işlem bi yarım saat klimanın altında donarak makinenin soğumasını bekliyorsunuz. Yine de çok sorun etmedim ve devam ettim. 400 tl kol hariç diğer bölgeler için her seans için ödeme yaptım. Temmuz ayında bir kampanya yaptılar sadece ve bir seansı erken ödediğinde diğer seans ücretsiz olacak şeklinden. onun dışında hiç bir indirim veya tüyler azaldığında fiyatın düşmesi vb. hiç birşey olmadı. (başka yerlerde öyle yapılıyor.) ayrıca kontrol seansı diye birşey yok. ki başka yerlerde bunu da yapıyorlar. ben yine de tepki göstermedim ama son gidişimde bu sefer ALEXANDRITE ten seans istedim. bu cihazında diğerinden farkı yoktu. o kadar yoğun kullanılmaktan bu da yıpranmış. Benden önceki müşteri çiktıktan sonra yarım saat bekledim cihazın soğuması için sonra odaya girdim oda buz gibi klima çalışıyor ve makinenin yanında bir de vantilatör çalışıyor 2015 ocak ayında o buz gibi ortamda dondum tabiki.bununlada bitmedi işlem sırasında makine bu koşullarda yine de ısındı ve kapandı. işlem yapan arkadaş makine ısındı biraz bekleyelim diye telefonunu alıp odadan çıktı gitti(sürekli tel. ile konuşuyor!!) vantilatör ve klima en son ayarda çalışıyor. o halde orada dondum tabiki. geldi arkadaşa ilk deneme de çalışmadı ve bir saate yakın cihazın soğumasını bekşledim. cihaz soğuyup tekrar çalıştığında kaldığı yerden devam etti arkadaş ama bu seferde atlaya atlaya gitmiş bacağımda unutup yapmadığı yerler olmuş... yani este kliniği ile benim maceram bu şekilde ve hiç memnun kalmadım. eski adı hereon du ve burdaki yorumlardan orayı tercih etmiştim ama 2000 tl para harcadım ndyag tan hiç sonuç alamadım ayrıca çama sapan cihaz soğutmalı klimalı odada dondum. siz de tekrar tekrar araştırın ve o şekilde seçiminizi yapın.

Back