- Konu Sahibi elmasalyangozumm
-
ne olursa olsun beddua etme kötü söz döner sahibini bulur Allah a havale et Allah herşeye gücü yetendir. seni kandırdım diyen adam gün gelir kapında köpek olur sen yeterki Allah a sığın. Mazlumun ahını yerde bırakmaz O (c.c.)
bu kadar atkma, bu da sana tecrübe olsun canım. sevdiğin için zor gelmiştir ama hayatta herşey bizler için(sanırım özellikle de kadınlar için) bu yüzden atlatmaya çalış, dışarı çık, gez dolaş, çivi çiviyi söker unutmaallah beter acılar göstermesin sana. bir an önce toparlan canım, çık dışarı gez eğlen; zaman herşeyin ilacıdır.
Günaydın arkadaşım sen ne olursa olsun beddua etme sen Allah'a sıgın rabbim herşeyi biliyor görüyor o yüzden Allah'a havale et.
İlahi adalet mutlaka yerini bulur, sen ah etme, iyi bir şey değil beddua
Giden gitsin, arkasından ağlama, duyguya değer biri olsaydı gitmezdi zaten
Ömrünün bir gününe, bir tek damla gözyaşına bile değmez, kendine hakim olmaya çalış ve toparlan
Allah bana ne yaşadığını göstersin bi şekilde, çok canımı yaktı suçlu benmişim gibi bana hakaret bile etti sırf canımı acıtmak için,, kimseye güvenemicekmiyim
Ah etme gunah dioruz ama coğumuz bişey olduğu zaman azımızdan kaçırı veririz kötü olduğunu bile bile sen yine de etme beddua..
Tabiki ilahi adelet var ve sonunda yaşadıklarının bi cevabını alacaktır o kendini cok akıllı zanneden erkek bozuntusu
takma kafana başka seylerle ilgilen...hersey gecer merak etme kalp kırıklıkları olsa keşke tek sorunlarımız daha ne buyuk dertler var biliyosundur sana ailene bişey olmasın gerisi boş gerisi hikayee
1 yıl süren ilişkim koskoca bi yalanmış, ağzından çıkan her kelime profesyonelce yalanlarla dolu, yaşadığım okadr şey var ki burda anlatsam sayfalar yetmez1 aydır unutamıyorum hergün ağlıyorum acı çekiyorum bana seni kandırdım dedi ah ediyorum ilahi adalet yerini bulur mu çünkü ben bu eziyeti hakedecek ona hiçbişey yapmadım böylesi bırakılmak kendimi çok değersiz hissettirdi çok acı çekiyorum, gönlüm kırık, kalbim kırık, hayallerim kırık,, gün geçtikçe huzursuzluğm azalacağına daha da şiddetleniyor ne yapmalıyım bilmiyorum
allahından bul geçsin gitsin sen üzüldükçe o belki gülüyordur hiç kafanı eğme hayatına devam et üzülmek kesinlikle çözüm değil tabikide unutmak yaşananları haazetmek kolay değil acını yaşa ama hayatının bir parçası olmasına izin verme üzüntüler asla unutulmaz yada silinemez acının sadece üstünü çiz o zamanla arka sayfalarda kalan bir anı olacak ki şunada inanıyorum ilahi adalet yerini bulur..
Emin ol tutar. sen ilerde kalbin iyileşince öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki buna inanamayacaksın nereden nereye geldim diye. bazen hayatta öyle kötü şeyler yaşarız ki öldük bittik deriz oysa bu olay öyle güzelliklere gebe oluyor ki... Bir tanıdıgım vardı seninkinden daha beter şeyler yaşadı... Bana dediği Oturup 2 rekat namaz kılıp Allahıma sıgındım başıma bu belayı getiren herkesi Allaha havale ettim ve beni kurtarmasını diledim... oda bana öyle bir sevgi öyle bir eş verdiki bunu yaşamasam belki tüm hayatım boyunca bu mutlu evlilikten huzurdan mahrum kalacakmışım dedi... sende kalbini temiz tut Allaha yalvar gerisi gelir...
öyle tabi ama bi insanın kalbiyle oynamak bukadr kolay olmamalı, hangi vicdan bunu böyle basit sıradan görebilir ki. nekadr güçlü olmaya çalışsamda bu hayal kırıklığı bu ihanet omuzlarımda ağır bi yük kaldıramıyorum bazen, bu yyük onun omuzlarında olsa ama onun için hiçbişeyin önemi ve değeri yok. benim sancılarımı bildiği halde vicdanı sızlamıyor hayatına kaldığı yerden devam ediyor mutlu olarak
canım bak ben sana ağlama sızlama demiyorum ağla sızla üzül acını yaşa sakın içine atma için kan ağlarken çok mutluymuş gibi rollere bürünme mazallah sağlığın sıhhatin elden gider.ağla üzüntünü yaşa ama bunun belli bir sınırı olsun istersen 1 hafta odana kapan çıkma ama o 1 hafta sonunda hayata kaldığın yerden dön.aklına bile getirme onu,inan hayata bağlanıp hayatı normal yaşamaya indirgediğinde bir bakacaksın hayat sana öyle güzel imkanlar belki yeni bir iş belki aşk verecek.Önüne gelecek güzelliklerin tadını çıkar mevla büyüktür.emin ol sen hayata kapıldığın an o pişman olmuş halde geri dönecek onun o haliniş görünce bunun için mi bunca yıpranmışım diyeceksin.
senin yas süren bitmiş artık hayata dön allaha teslim ol herkesin bir imtihanı var diye düşün buda seninkiydi önemli olan başarıyla bitirmek.Ayrıca allaha şükretmelisin sen kendini 1 yılda o bu derece aithissederken dahada kendini saklayıpta yıllar sonra sana bunu yaşatabilirdi.Bir yalancıdan kurtulmuşsun yas değil artık sevinç gözyaşları dökmen dileğiyle tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?