ÜMİT KANTARCILAR İHANET HAKKINDA KONUŞTU

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.361
34
Ümit Kantarcılar boşanmanın eşiğinden döndüğü Gamze Topuz’un başka bir erkekle samimi görüntüleri karşısında 'kızım için' susuyorum yorumunu yaptı.
xgamze-topuz-030756DI.jpg.pagespeed.ic.Z2an1_vutd.webp
Ümit Kantarcılar'la boşanmanın eşiğinden dönen ve Çeşme'de eşiyle kol kola pozlar veren Gamze Topuz, oyuncu Fırat Topkorur'la dudak dudağa görüntülenince ihanet iddialarıyla karşı karşıya kalmıştı. Bu olay karşısında her iki taraf da kendi kabuğuna çekilirken beklenen açıklama Ümit Kantarcılar’dan geldi.

Bugüne kadar sessizliğini koruyan Kantarcılar, nedenini şu sözlerle ifade etti: Benim sessiz kalmamın nedeni çocuğumuzun etkilenmemesi. Çeşme’de de o yüzden barıştık. Ancak bu olay yaşandı. O şahsın kendi hayatıdır. Neticede kızımın annesi konuşmamak için kendimi tutmak zorundayım. Bu kızımız adına daha iyi olacak. Onun büyüdüğünde bu olaylardan etkilenmemesi lazım” dedi. (Akşam)

Bu adam ne ara baba oldu yaa hiç haberim yok. Yıllar önce Çakıl Taşları'nda görmüştüm sonra pek adı duyulmadı sanki.
Yani ünlüler de magazine takılacağını hesap edemiyor mu bu ne rahatlık yahu. Aldatmak iğrenç, ama çocuk varken aldatmak daha bi iğrenç keşke 1 yıl sürecek bi evliliğin hesabı çocuğa kesilmeseydi.

Bi insan bebeği varken nasıl aşk peşinde koşuyor?
Bu ünlüleri anlamak gercekten zor...

Ayrıca cidden bu Ümit ne ara evlendi yahu,cocugu bile olmus.

Acıkcası bende hic duymadım.
Pekte hayırlı bi evlilik olmamış zaten.

Çocuğa yazık gerçekten kopuk bir ailede büyüyeceği için. İnsan normalde hayatında kendisi için atacağı adımı 10 kere düşünürken hele anne olmuş evladı olan insan evladını düşünerek 1000 kere düşünmesi lazım.

Ben ümit aldatmistir diye dusundum okumadan bu kiz cok ugrasmisti ümit k. icin bildigim kadariyla yas farklarida var
Hamile kaldigi icin apar topar evlenmislerdi bebege uzuldum umarim etkilenmez

kız bebeğe 6 aylık hamileyken cocuk bunu bi kızla aldattı baya bi süre kız cocuğu doğurdu fln ilişkileri hala devam ediyordu kızda annesnn evine yerleşmişti hatrlıyorum o sıra bosanma davalrı vardı keske kız bosansaymıs ortada bebek var o üzücü hamileyken kendisini aldatan adamı kız kalpte ve kafada btrmiştr bence
ümit kantarcılarında laf söylicek yüzü yok sütten cıkmıs ak kasık değil sonucta

al birini vur ötekisine o onu aldatmış oda onu,
arada çocuğa yazık anası babası uçkur derdinde

X