Ümidinizi Kaybetmeyin💞pcos ve Gebelik

Cukurova78

B🌸
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
514
366
Herkese merhabalar konuyu baya erken açtım burası benim günlüğüm olsun güncelleyerek devam edeceğim. Öncelikle 100 kiloyum ve pcosum 2 senelik evliyim 6 ay diane 35 kullandım ve her ay adet gördüm normalde adetlerim çok düzensizdir 5 ayda adet olduğumu bilirim. 1 kere Klomen kullandım ve yumurtam gelişmedi sonra ki ay doktorum Femara verdi Çatlama iğnesi kullanmadım ilk denemeydi ve 1 tane 19 mm yumurtam gelişti programda regliden 1 hafta sonra yumurtlama gösteriyordu ama ben ovulasyon testinde reglimden 13 gün sonra pik gördüm. Değerlendirdik reglime 2 gün kala 0,24 çıktı kan testim ve evde hep tek çizgi gördüm. Reglim 3 gün gecikince doktoruma gittim ve hepimiz şok 9,42. 2 gün arayla kan veriyorum şimdi bugun 5. Gün ve 17,08. İnşallah değerim yükselirse bayramdan sonra keseyi görürüz dedi doktorum. Geç döllenme olmuş. Belirtilerime gelirsek reglim gecikmeden önce çok hafif mide bulantım koku hassasiyetim vardı psikolojikte olabilir bilmiyorum. Çok regl sancım vardı. Regl olmayı bekliyordum. Gögüslerimin ucu hep içeridir 2 gündür dimdik ve dokununca çok sızlıyor. Akıntım çok günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum benim durumlar böyle kızlar :) İnşallah değerim yükselir çok erken öğrendik böyleside kötüymüş içim içimi yiyor😂 Allah isteyen herkesin kucağını doldursun 2 hafta kontroldeyim şimdi 2 günde 1 betayı güncellerim🌸 Hepiniz dualarımdasınız♥️

Herkese merhabalar konuyu baya erken açtım burası benim günlüğüm olsun güncelleyerek devam edeceğim. Öncelikle 100 kiloyum ve pcosum 2 senelik evliyim 6 ay diane 35 kullandım ve her ay adet gördüm normalde adetlerim çok düzensizdir 5 ayda adet olduğumu bilirim. 1 kere Klomen kullandım ve yumurtam gelişmedi sonra ki ay doktorum Femara verdi ve 1 tane 19 mm yumurtam gelişti programda regliden 1 hafta sonra yumurtlama gösteriyordu ama ben ovulasyon testinde reglimden 13 gün sonra pik gördüm. Değerlendirdik reglime 2 gün kala 0,24 çıktı kan testim ve evde hep tek çizgi gördüm. Reglim 3 gün gecikince doktoruma gittim ve hepimiz şok 9,42. 2 gün arayla kan veriyorum şimdi bugun 5. Gün ve 17,08. İnşallah değerim yükselirse bayramdan sonra keseyi görürüz dedi doktorum. Geç döllenme olmuş. Belirtilerime gelirsek reglim gecikmeden önce çok hafif mide bulantım koku hassasiyetim vardı psikolojikte olabilir bilmiyorum. Çok regl sancım vardı. Regl olmayı bekliyordum. Gögüslerimin ucu hep içeridir 2 gündür dimdik ve dokununca çok sızlıyor. Akıntım çok günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum benim durumlar böyle kızlar :) İnşallah değerim yükselir çok erken öğrendik böyleside kötüymüş içim içimi yiyor😂 Allah isteyen herkesin kucağını doldursun 2 hafta kontroldeyim şimdi 2 günde 1 betayı güncellerim🌸 Hepiniz dualarımdasınız♥️
Ah canısı aynıyız bende bır oğlum var pco var 125 kiloyum ve şuan bebde hamileym 14 ile öğrendim pazartesı keseyı gördüm darısı sana şuan ayın 10 unda kalp atısı ıcın gideceğiz çok heycanlıyım sanko hıc yasamamıs gibi oğlumda da boyleydım gerçi 🙏🥺😍 skmdı de enfeksiyon ve aclık sekerım yüksek cıkto bakalım ne olacak birbirimizı haberdar edelimmm

Silik çıkan testlerim

Eklentiler

• IMG_8166.jpeg
    IMG_8166.jpeg
    149,2 KB · Görüntüleme: 195
Ayy inşallah hayırla sağlıkla alın kucağınıza, çok duygulandım. Ben de pcos'um 2 yıldır evliyim. 4 çatlatma bir aşılama derken 20 kilo aldım. 85 oldum.
Tüp bebek diyorlar. Kilolusun diyorlar. Yoruldum ilaçlardan tedavilerden :KK43:

Ayy inşallah hayırla sağlıkla alın kucağınıza, çok duygulandım. Ben de pcos'um 2 yıldır evliyim. 4 çatlatma bir aşılama derken 20 kilo aldım. 85 oldum.
Tüp bebek diyorlar. Kilolusun diyorlar. Yoruldum ilaçlardan tedavilerden :KK43:
Çok teşekkür ederim bende çok kiloluyum sadece 2 ay ilac kullandım klomen ve femara dua edin stres yapmamaya çalışın allahım sizede nasip etsin inşallah

Herkese merhabalar konuyu baya erken açtım burası benim günlüğüm olsun güncelleyerek devam edeceğim. Öncelikle 100 kiloyum ve pcosum 2 senelik evliyim 6 ay diane 35 kullandım ve her ay adet gördüm normalde adetlerim çok düzensizdir 5 ayda adet olduğumu bilirim. 1 kere Klomen kullandım ve yumurtam gelişmedi sonra ki ay doktorum Femara verdi Çatlama iğnesi kullanmadım ilk denemeydi ve 1 tane 19 mm yumurtam gelişti programda regliden 1 hafta sonra yumurtlama gösteriyordu ama ben ovulasyon testinde reglimden 13 gün sonra pik gördüm. Değerlendirdik reglime 2 gün kala 0,24 çıktı kan testim ve evde hep tek çizgi gördüm. Reglim 3 gün gecikince doktoruma gittim ve hepimiz şok 9,42. 2 gün arayla kan veriyorum şimdi bugun 5. Gün ve 17,08. İnşallah değerim yükselirse bayramdan sonra keseyi görürüz dedi doktorum. Geç döllenme olmuş. Belirtilerime gelirsek reglim gecikmeden önce çok hafif mide bulantım koku hassasiyetim vardı psikolojikte olabilir bilmiyorum. Çok regl sancım vardı. Regl olmayı bekliyordum. Gögüslerimin ucu hep içeridir 2 gündür dimdik ve dokununca çok sızlıyor. Akıntım çok günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum benim durumlar böyle kızlar :) İnşallah değerim yükselir çok erken öğrendik böyleside kötüymüş içim içimi yiyor😂 Allah isteyen herkesin kucağını doldursun 2 hafta kontroldeyim şimdi 2 günde 1 betayı güncellerim🌸 Hepiniz dualarımdasınız♥️
Hayırlıı olsun çok sevindim bende femara kullanıp cumartesi günü iğne vurundum ovitrelle 19 mm yumurtam olgunlaşmış zaman geçmiyor bayramın ilk günün belli olcak nasıl geçer zaman çok heyecanlıyım buralarda sürekli yazılar okuyorum olumsuz okuyunca kesin olmaz diyorum falan olumulu okuyunca içim rahatlıyor bayram günü gelmicek gibi :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah ❤️

Yaaa bende sizin gibiyim aynı kilodayız bende de hafif var pcos inşallh darısı başıma hayırlı olsun bu arada

Ah canısı aynıyız bende bır oğlum var pco var 125 kiloyum ve şuan bebde hamileym 14 ile öğrendim pazartesı keseyı gördüm darısı sana şuan ayın 10 unda kalp atısı ıcın gideceğiz çok heycanlıyım sanko hıc yasamamıs gibi oğlumda da boyleydım gerçi 🙏🥺😍 skmdı de enfeksiyon ve aclık sekerım yüksek cıkto bakalım ne olacak birbirimizı haberdar edelimmm
Sızde e tedavi ile mi hamile kaldınız yaa sağlıkla alın inşallh kucagınıza

kuzumm.. Allah tamamına erdirsin inşallah 🥰 ben de gecen hafta çarşamba günü 306 ile öğrendim 🐣 inşallah ikimizinki de sağlıkla ilerler 🤍🐣

Hayırlıı olsun çok sevindim bende femara kullanıp cumartesi günü iğne vurundum ovitrelle 19 mm yumurtam olgunlaşmış zaman geçmiyor bayramın ilk günün belli olcak nasıl geçer zaman çok heyecanlıyım buralarda sürekli yazılar okuyorum olumsuz okuyunca kesin olmaz diyorum falan olumulu okuyunca içim rahatlıyor bayram günü gelmicek gibi :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah ❤️
İnşallah ♥️ bende okuyordum bıraktım okumayı çok düşük değerim kimyasal gebelik olur diye çok korkuyorum burda çok örneği var okumuyorum stres yapmamaya çalışıyorum rahat olmaya çalışın sizde dua edin ♥️

X