- 12 Mayıs 2021
- 514
- 366
- Konu Sahibi Cukurova78
Herkese merhabalar konuyu baya erken açtım burası benim günlüğüm olsun güncelleyerek devam edeceğim. Öncelikle 100 kiloyum ve pcosum 2 senelik evliyim 6 ay diane 35 kullandım ve her ay adet gördüm normalde adetlerim çok düzensizdir 5 ayda adet olduğumu bilirim. 1 kere Klomen kullandım ve yumurtam gelişmedi sonra ki ay doktorum Femara verdi Çatlama iğnesi kullanmadım ilk denemeydi ve 1 tane 19 mm yumurtam gelişti programda regliden 1 hafta sonra yumurtlama gösteriyordu ama ben ovulasyon testinde reglimden 13 gün sonra pik gördüm. Değerlendirdik reglime 2 gün kala 0,24 çıktı kan testim ve evde hep tek çizgi gördüm. Reglim 3 gün gecikince doktoruma gittim ve hepimiz şok 9,42. 2 gün arayla kan veriyorum şimdi bugun 5. Gün ve 17,08. İnşallah değerim yükselirse bayramdan sonra keseyi görürüz dedi doktorum. Geç döllenme olmuş. Belirtilerime gelirsek reglim gecikmeden önce çok hafif mide bulantım koku hassasiyetim vardı psikolojikte olabilir bilmiyorum. Çok regl sancım vardı. Regl olmayı bekliyordum. Gögüslerimin ucu hep içeridir 2 gündür dimdik ve dokununca çok sızlıyor. Akıntım çok günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum benim durumlar böyle kızlar :) İnşallah değerim yükselir çok erken öğrendik böyleside kötüymüş içim içimi yiyor Allah isteyen herkesin kucağını doldursun 2 hafta kontroldeyim şimdi 2 günde 1 betayı güncellerim Hepiniz dualarımdasınız