- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
İnşallah tekrar kredilere girmem ya gerçekten bıktımGecinemezsiniz
Maalesef kredi çıkmadı ;( en fazla 12 ay vadeli verdi onun haricinde 50. Bin çekseydim yine karşılamıyordu tutarı diğer bankalardaki tutarı ;(Simdi aylik ödemeleriniz daha da agir olmadi mi? Önce 7500 felan degilmiydi mi
İnanın bilmiyorum Temmuza kadar zam gelecek Temmuza kadar sıksam dişimi ya da telefonumu satsam2100 civarı bir para kalacak elinize. Sizce geçinebilir misiniz?
Ek iş olarak ne yapabilirim memurum çünküAile evindeysen fatura derdin yoksa yeter ayrı evdeysen zor ek iş bakman lazım
Temmuza kadar kira vermeyip faturaları minimum düzeyde tutabilecekseniz ve mutfak masrafı yapmayıp iş yerinde yemek veriliyorsa onunla gecirecekseniz günü, olabilir.İnanın bilmiyorum Temmuza kadar zam gelecek Temmuza kadar sıksam dişimi ya da telefonumu satsam
Bazı bankalar siz iptal etmedikçe belirli periyotlarla ek hesap bakiyenizi artırıyor, kredi kartı limitinin artırılması gibi.Bacım maaşın 11500 , kredin 9300
iki bin liraya nasıl gecikeceksin? Kirani kim ödeyecek?
Keşke 24 ay taksit yapsaydın
Son olarak 41 bin dedigin esnek hesap mı? Hangi bankanın esnek hesabı o kadar fazla ki? Merak ettim,ilk harfini paylaşır mısın?
Ben de hep asgarisini öderim borcumun :) eski şirketim sskmi asgariden yatirmisti, bir senedir de işsizim.Her ay borçlarımı düzenli öderim, asgari değil toplam tutar öderim. 1-2 kere minik krediler çektim 2-3bin civarlarında. Ve bana geçen gün sıkıştık da 1000 TL avans hesap vermedi banka. 10 bankaya borcu olan birine 85 bin nasıl veriyorlar yahu deliriciim şimdi.
Diğer sorunu gördüm ama detaylı okumadım, ev kira değil herhalde ama kapıdan çıksan 1000 TL giden bu devirde 1 ayı 2bin ile geçirmek bana imkansız geldi
Neden 12 vade? Daha uzun olması mümkün değil miydi? Eviniz size ait mi? Yani kira ödemeniz olmasa bile aileden ayrı yaşıyorsanız faturalar, mutfak diğer giderlere 2 bin sizce nasıl yetecek?Tam 10 kalem ödemem vardı kredi kartı ek hesapları saymıyorum bile , 85.500 TL Lik kredi çekerek 12 ay vadeli borçlarımı tek kredi de topladım , ancak 16 bin TL lik kredi kartı limitim duruyor ödenmesi gereken , toplamda aylık ödemem diğer iki kredim ile birlikte 9360 TL aylık maaşım 11.500 TL sizce geçinebilir miyim bu kalan parayla köşede 3 çeyrek bi gramım var , bu arada ek hesabımı banka kapatmadı ek hesap tutarım 40.950 TL bunu benim kapatmam gerekiyor yoksa yine harcarım
Allah Allah yav. Valla bi kere yolda kalıyordum da çekeyim avans dedim daha azını bile vermedi. Kredi kartı limitim yüksek değil ama yükselteyim diye çakallık mı yapıyorlar acabaBen de hep asgarisini öderim borcumun :) eski şirketim sskmi asgariden yatirmisti, bir senedir de işsizim.
D bank bana 27 bin esnek hesap veriyor:)
Ama çekip altın dovi falan alıyorum,hayırlı borç yapıyorum. Sonra TL TL ödüyorum
Yaptığınız iş, bana çok akıllıca gelmedi.Tam 10 kalem ödemem vardı kredi kartı ek hesapları saymıyorum bile , 85.500 TL Lik kredi çekerek 12 ay vadeli borçlarımı tek kredi de topladım , ancak 16 bin TL lik kredi kartı limitim duruyor ödenmesi gereken , toplamda aylık ödemem diğer iki kredim ile birlikte 9360 TL aylık maaşım 11.500 TL sizce geçinebilir miyim bu kalan parayla köşede 3 çeyrek bi gramım var , bu arada ek hesabımı banka kapatmadı ek hesap tutarım 40.950 TL bunu benim kapatmam gerekiyor yoksa yine harcarım
50 bin TL üzeri olunca vade 12 aydan uzun olamaz diye biliyorum.Neden 12 vade? Daha uzun olması mümkün değil miydi? Eviniz size ait mi? Yani kira ödemeniz olmasa bile aileden ayrı yaşıyorsanız faturalar, mutfak diğer giderlere 2 bin sizce nasıl yetecek?
Temmuza kadar destek isteyebileceginiz bir aile uyeniz yok mu? Geçici süre kendinizi ekstra borç olmadan sıkıp kapatabilirsiniz belki ancak bir işe girip de sonra nasıl olacak denilmez. Yapmadan önce düşünmek gerekiyorİnşallah tekrar kredilere girmem ya gerçekten bıktım
Avukat bir arkadaşım is değiştirdi, maaşını bir dahaki ay alacakmış, esnek hesap önerdim. G bank onu uygun gormedigi için bir şey vermedi:) birinden borç almak zorunda kaldı.Allah Allah yav. Valla bi kere yolda kalıyordum da çekeyim avans dedim daha azını bile vermedi. Kredi kartı limitim yüksek değil ama yükselteyim diye çakallık mı yapıyorlar acaba