umarım hamileyimdirr ?

hamile miyim?

• evet

OY: 0 0,0%
  • hayır

OY: 2 100,0%
  • belki

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

emine211

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
arkadaşlar merhaba mayıs 16 da regli oldum ve hazıranın 1 inde şehir dışına çıktım. yaklaşık 1 hafta byunca önce toz pembe daha sonra kahverengi bi akıntı oldu.7 haziranda hastaneye gittim kan verdim B-HCG değerim : <1,2 çıktı şüpheli pozitiflik test tekrar edilmeli yazıyordu. 15 haziranda hasta olmam gerekiyordu ama olmadım.2 kere test yaptım ayın 16 sında ve 18inde ikiside negatif çıktı.3 gün sonra tekrar kan testi yaptırcam hamile olma ihtimalim var mı?

Yuzde 80 yok.5 i gecemiyorsa düşük yüzde böyle durumda embriyo tutumacak sağlıkta olmuyor.ama yüzüp kuyruğuna gelmek gibi bir durum siz yine de troid ve şeker tahlillerini ayrıntılı yaptirin.strese de fazla kapilmamaya çalışın belki bir iki ay daha zamani vardır

Bole sonuclar kimyasal gebelik olmuyo mu bi kere banada olmustu bole bisey ertesi hafta yukselmdi adet oldum

Bole sonuclar kimyasal gebelik olmuyo mu bi kere banada olmustu bole bisey ertesi hafta yukselmdi adet oldum

umarım ben adet olmam. şuan adet belirtisi de yok ve çok sabırlı bi insan değilim birşey varsa hemen öğrenmek istiyorum

3 gün sonra gidecem hastaneye beklemek daha çok yoruyor.. bgun çok umutluydum belki hamileyimdir diye test yaptım babalar günü hediyesi olur belki dedim ama olmadı :(

1.20 Değer hastanenin değeri yani ilk değeri 0 değil 1.20 diye çıkıyo yani negatif. Üzülme vardır vakti zamanı.

Back