- 5 Şubat 2013
- 2.191
- 26
e-kitap dıyorlar ya 60TL yatrdım bankaya onu aldım içinde yazan tek şey masaj ve gunde 3er kez cüce palmiye kapsülü+çementu kapsülü+kızılyonca kapsülü günde 3er kez bunlardan alınacakmış ve masaj birde egzersiz yapın diyor sadece bu sadece bu inanabiliyormusunuz ? o kadar para verdim ve bildiğimizden başka birşey yazmıyor kitapta benden size tavsiye almayın o kitapı ve diğer hiçbirşeyi almayın ve inanmayın hepsi para tuzağı.ben biraz önce aktara gittim bu kapsülleriistedim iki genç çocuk vardı hapları vermediler bir türlü ve inatla ne içinistiyorsunuz ne için istiyorsunuz diye bin kere sordular HEMDE GÜLEREK kesin biliyorlardı ne için istediğimi aktarda olan onlar sonuçta..resmen dalga geçtiler bıktım artık bende alamadan çıktım sonra annem ve anneannem pskoljimi bozacağımı gğüslerin ameliyat dışında büyümeyeceğini söyleyip durdular ŞUAN AĞLIYORUM..senelerce insanlar zayıfsın deyip çöp gibisin çok zayıfsın ne göt var ne popo iyiki senin gibi değilim senin gibi zayıf olmak istemezdim kendime şükrettım dediler dalga geçti herkes ben lise sondayken bana ilkokul öğrencisi gibisin diyorlardı boyum uzun olmasına rağmen sonra pskoljim bozuldu 10 kilo aldım bu sefer aynı ey göğüslerim için yapıldı artık gerçekten pskoljim bozuldu ve herkesten nefret eder oldum ................. şuan ağlayarak kabullendim ki büyümüyor olmuyor deliricem o kadar takıntı yaptım ki akıl sağlığını kaybetceksin diyor annemler bende bugun kabullendim büyümüyorlar estetik dışındada yöntem yok...