• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UMARIM BİRİ BANA YARDIM EDEBİLİR nikon d90 :(

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
merhaba... nikon d90 fotograf mak. ile nikahımda yüzlerce fotograf çekildik. Ama bır şekilde kartı değiştirmeye çalışmışlar ve hepsı silinmiş. Bu fotografları kurtarmak gibi bir şansım var mı
recovermyfiles diye bır program buldum ama sanırım o pc üstündeki verilerı kurtarıyormuş.. bir fikri olan var mı gerçekten çok sevinirim...:43:

Canım eğer bilgiler kartın datasından format biçiminde silindiyse üzgünüm ama eğer geçici bir silinme yaşanıp gizli bir dosya içine kendini sıkıştırıp kopyaladıysa kart biraz şansınız var demektir. Zaten eğer sıkıştırıp kopyaladıysa programlarla da kurtarılabilir. Ben de çok çalıştım kurtarmaya o tür kartlardan olmayan da olmuştu :43: Ama bir kaç kurtardığım da olmuştu.

Sorunun çözüldü mü bilmiyorum, yine de ben sana özelden bir kaç yol, adres falan atayım. Denersin. :34:

canım bende nikon d80 kullandım uzun süre, bence sen kartın üzerinde herhangi bir işlem yapma, kurtalıcak durumu varsa da onu yanlış işlem veya programlarla bozabilirsin. en iyisi bir bilgisayarcıya veya nikon yetkili servisine götür. ancak içinde kimsenin görmesini istemediğin sakıncalı/özel fotolar varsa bilemem. (gerçi düğün dediğine göre yoktur)

Aynı şeyi bende yaşadım..nikon D60 var bende de. bisürü fotoğraf çekip daha sonra hafıza kartını çıkarıp dijital makinaya takıp tekrar fotoğraf çekmiştim ama Nikonla çektiğim fotoğrafları bidaha göremedim, nedenini hala çözmüş değilim ama gitti güzelim fotoğraflar..

hafıza kartınızı bilgisayarına bağladıktan sonra

pandora recoveryi kurun oradan size kurtulacak dosyanın yerini soracak ona hafıza kartını gösterin E-F-H gibi harfler yazar üzerinde oradan daha iyi anlarsınız sonra scan diyin artık şansınıza ne kadar resminiz varsa kurtaracaktır

Back