umarım bilgisi olan vardır!!!!yardım lütfennnn

nazozcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
3
0
86
Amasya
bilmiyorumkismile slm lar....önclikle iyi ki böyle bir site var diyorum :)
hakkaten....
ben 33 yaşında yım..evli..ama hiç doğum yapmadım.....
doğru bölüme mi yazıyorum bilemiyorum ama..sorunum..şu...
idrarımı yaparken bi sızım var ve ayrıca idarar sonrası genital bölgemi temizleken elime mercimekden daha küçük kırmızı parçalar gelmekte...
fazla da değil..1 tane veya 2...top gibi değil yassı bişi bu....
bi fikri olan var mı acaba...inanın doktora gitmekden korkuyorum....
şimdiden çok tşk ederim...
herkese sağlıklı günlerrr.

canım o eline takılanları bilemiycem ama idrarda yanma geçenlerde arkadaşımdada oldu çok acısı ve ağrısı oluyodu idrarını yaparken en sonunda acile gitti o derece ama baya bi iltihaplanma varmış 1 gün hastahanede yattı ve serum verıldı geçti ve ertesi ay hamile kaldı :) senınkıyle aynımıdır bılemıyorum aklında olsun dıye yazıyorum bence sende bi doktora gıtmelisin olumunekankayizsmile

Canım özellilke idrarını yaparken olan bir sancı ise derhal üroloji bölümüne müracat et.Taş da düşürüyor olabilirsin,idrar yolunda iltihaplanma da olabilir.

sancılı ıdrara cıkma genelde ıltap wardır eyer yanlıs bılmıyosam doktor fıtıl fılan werırı yada agız yoluyla alına bı ılac olabılır
bıde sıstıs mı sıstık mı ole bısı war gecenlerde bı bayan arkads soledı oda olabılır senın annatın gbı annatı bana oda olabılır
elıne gelen doku rahım kendını yenılıyor olabılır dıe dusunuyormmm hemen doktora gıtmen grektını dusunmekteyım gecmıs olsn janm

erken tehsıs can mal zaman kazandırırkaydirigubbakcemile2:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…