Umarım Beğenirsiniz Sayfama Hoşgeldiniz...

Evet babet duruyor sizin içinde uygunsa olur tabiki ben ürünlerinize tekrar bakayım özelden yazarım

Tamamdır ben birkaç şey daha beğendim, umarım duruyorlardır, 38 beden beyaz pantolon bir de oriflame 3 lü set :) Siz 2-3 parça beğenmiştiniz sanırım, fiyatı denkleştirelim takaslayalım:)

Tum urunlerimde makul olcude indirimler olscak sormak istediginiz soru veya resim olursa sorabilirsiniz. Urun eklemeye devam edecegim. Keyifli alisverisler dilerim.

Merhaba
Bunlar duruyor mu?

Eklentiler

• DXEpMm.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 71
  • ZNNMBZ.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 79
  • xYnjrE.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 78
Malesef kot gomlek adil isik yelek ve pembe beyaz tshirt satildi yeni urunlerde ekleyecegim belki farkli begendiginiz urunler olur keyifli alisverisler dilerim.

Herkese Merhaba birkaç ürün daha eklemek istiyorum

Sevgili seliva34'ten aldığım hiç giymediğim mango gömlek 36 beden bol olduğundan dolayı 38 bedenede rahat olur kırışıklık için kusura bakmayın ütüye elim değemedi. 20 tl ye almıştım

Defaktodan aldığım tatlı sarı likralı pantolon 36 yazıyor fakat likra özelliğinden dolayı 36-38'e rahat olur yazın başlangıcında çok rahat kullanılabilir. Etiketi üstündedir. peşin 39.90 yazmaktadır. Hiç giyilmemesine rağmen 20 tlye satıştadır.

Defaktodan hediye gömlek aynısından olduğu için hiç giyilmemiştir. Geçen sezon hediye edilmiştir bilen bilir :) rengi çok tatlıdır makinadan dolayı tam net olmayabilir. M bedendir. 15 tlye satıştadır. Kırışıklık için kusura bakmayın gömlek olduğu için dolapta kırışıyor.

Loft hırkam ince vücudu saran baharlık bir hırkadır. Gri çok kıyafetim olduğu için azaltmak adına satıştadır. Az kullanıldığı için çok iyi durumdadır. 20 tlden satıştadır.

Spor triko oldukça rahattır. M beden 7,5 tl

Collezione gri kazak sıcak tutar gömlek üstüne v yakasından dolayı kombinlenebilir. 10 tlye satıştadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…