Umarım Beğenirsiniz Sayfama Hoşgeldiniz...

Avon 4lü krem bazlı far %20 kullanıldı diyebiliriz ve kırmızı oje 5 TL

Mineralli pudra 1 kez deneme amaçlı kullanıldı sadece 8 TL

fondoten deneme amaçlı açıldı 5 Tl

tarzını beğendiğimi söylemiştim daha önce de canım zevklerimiz benziyor seninle bir sürü yeni sekme açtım beğendiklerimden özelden yazıyorum şimdi :3:

tarzını beğendiğimi söylemiştim daha önce de canım zevklerimiz benziyor seninle bir sürü yeni sekme açtım beğendiklerimden özelden yazıyorum şimdi :3:

Sağol tatlımmm üzerimdeki klasik olarak kombinlenmiş fotosu acil kombinlendi elime ne geçerse onunla kombinledim :) Birsürü resim ekledim sana :))

canım benim basenler var biraz, 38 giyiyorum, sen 36sın sanırım nasıl durur acep bende uzerine uzun bişeyle giyerim sanırım:26: bel ölçüsünü de yazarsan sevınıırm pantolon riskli oluyor ama düşüneyim bi , oriflame sette vücut kremi ve el kremini alsam olur mu canım seti bozmuyor musun:34: bi de kırmızı ojeyle koydugun avon 4lu far tek fıyatı ne kadar?yeleğin satılmasına uzuldum ya o çok tarzdı:31:

Son düzenleme:
Tatlım seti bozmayı hiç düşünmedim ama maden çok istiyorsun bozucaz artık :) Evet canım ince 38 bedene olur ancak ama lee marka kot pantolon yada beyaz pantolonu olacabileceği için gönül rahatlığıyla önerebilirim. canım kırmızı oje 1 tl far 4 tl :)

Tatlım seti bozmayı hiç düşünmedim ama maden çok istiyorsun bozucaz artık :) Evet canım ince 38 bedene olur ancak ama lee marka kot pantolon yada beyaz pantolonu olacabileceği için gönül rahatlığıyla önerebilirim. canım kırmızı oje 1 tl far 4 tl :)

kot seçmem çok zor benim tatlım beyaz pantolonum da var aynı modelden:34:
altın ışıltılı ruju eline sürerek resimler misin canım
istersen mail atabılırsın fotoyu, yazmıstm adresi sana:)

Yarında ptt ile gönderimim olacak beğendikleriniz olursa fiyat, beden, ayrıntılı foto konusunda sorduklarınıza yanıt bulabilirsiniz.

Canım topiğede yazdım ama burdada söyleyim yine fikir olsun ürün alacaklara. Kargom geldi hepsine ayrı ayrı bayıldım. Resimdekinden dahada güzel etiketi bile üzerinde. Hediyelerin içinde çok teşekkür ederim. Sürekli takipteyim :16:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım topiğede yazdım ama burdada söyleyim yine fikir olsun ürün alacaklara. Kargom geldi hepsine ayrı ayrı bayıldım. Resimdekinden dahada güzel etiketi bile üzerinde. Hediyelerin içinde çok teşekkür ederim. Sürekli takipteyim :16:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beğenmene çok sevindim canımm iyi günlerde mutlulukla kullan ;) Eminim sana benden daha çok yakışmıştır ;)

Merhaba,

50 TL ve üzeri alışverişe satışta olan avon little black yada soft musk hediye olarak gönderilecektir. Hangisi tercih ediliyorsa ;)

Eklentiler

• $hobim3.jpg
    $hobim3.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 88
Back