Umarım Beğenirsiniz Sayfama Hoşgeldiniz...

Tüm alışverişlerde kozmetik yada kıyafet olarak hediyelerimde olacaktır ;) Yokmudur ürünlerimi beğenen...

Canım ben bunu kasdetmistim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397516892405.jpg
    $1397516892405.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 63
Tüm alışverişlerde kozmetik yada kıyafet olarak hediyelerimde olacaktır ;) Yokmudur ürünlerimi beğenen...

Bir de bu ürünler hala elinde mi ? Çiçekli olan icin tunik demissin.tunikmi elbisemi o canım ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397516947079.jpg
    $1397516947079.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $1397516969826.jpg
    $1397516969826.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $1397516989368.jpg
    $1397516989368.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 59
esrakremtcoglu - canım kolları bol gelmez çünkü likralı bir badi deri detaylarıda kolda sabit kalıyor sadece bana göğüs kısmı hoş durmadı omuzlarım geniş olduğu için yoksa çok severek aldım taytlarla çok güzel kombinlenebilir. Çiçekli olan tulum canım ama o ayırtıldı alınmazsa sana haber veririm ben sana.Diğer ürünler duruyor canım.

Gecekusu - Canım Babetin ayaktaki fotosunu paylaşırım tabi bana bol geldiği 38-38.5 daha uygun olur. Ama 37 yazıyor. Hediye geldi ve altında bir bant var dışarıda hiç giyilmedi sadece denendi onuda fotolarım iç kısımda bir soyulma var ama giyilmeden değil kargo aşamasında oldu sanırım hediye eden kişiye öyle söylemişler ;) fiyat olarakta küsüratı atıp 25 yapabilirim senin için

Son düzenleme:
Canım sadece 1 kez giydim etiketinde m beden yazıyor ama boyu uzun l bedenede rahat olur. Salaş bi model ben kemerle 1 kez kombinlemiştim. Fotosunuda gönderirim ama bu akşam malesef vaktim yok hem gömleğin hemde babetin resmini isteyen olmuştu paylaşacağım ;)

msozcelk - Canım kot gömleğin ince kemerli olarak üzerimdeki hali, kemersiz olarak boyfriend tarzındada kombinlenebilir.

gecekusu - canım babetin ayağımdaki fotosu ;) artı iç kısmındaki yıpranma ve arkasındaki etiket tarzı bantlar ;)

Cumartesi kargo günüm kızlar beğendiğiniz ürünler varsa iletişime geçebilirsiniz. Sadece cumartesi günleri kargoya verebilirim ;)

Tamam canım kot gömlek senindir üzerimde görmek isteyen arkadaşımızdan cevap gelmedi çünkü parfüm olarak hangisini beğendin canım onuda ayırayım.

Yarin gidecek kargoda kot gomlek, cicekli tulum, siyah deri detayli ust, adil isik dugmeli ust, pembe renkli m beden yuzucu tarzi tshirt olacak bi arkadasimiz parfumleri istemisti little black ve soft musk bu urunler satilmistir resimlerini daha sonra ekleyecegim. Yarin pttden kargolari gonderilecektir. İyi gunlerde keyifle kullansinlar ;)

Tüm Ürünler Bohça için alındı çok makyajı seven birisi olmadığım için sadece sergilendi tertemiz ürünler

orflime hiç kullanılmamış set 15 TL bohça için alınmıştı ;)

Golden rose terracota 15 TL denenmedi bile

Flormar 4lü palet kapağı bile açılmadı 7 TL

Flormar 5li palet kapağı açıldı 1 kez bile kullanılmadı alan kişi farkedecektir Mavinin tüm güzel tonları 10 TL

Yine bohçaya koyulan Oriflame 3 katmanlı ruj 3 adet rujun 2 si meraktan 1 kez denendi mis gibi kokuyorlar ederi tanesi 15. Ben 2 tanesini 1 kez denedim oyüzden denenmişler 8. Sıfır olan 10 TL aldığınıza asla pişman olmazsınız ruj kullanmasını seviyorsanız kaçırmayın derim . Diğer golden rose pembe olanda sadece denendi hatta tam ruju kapatamadığıdan hasar oldu ruj kullanmadığım çok belli :) hasarından dolayı 3 TL

Back