Umarım Beğenirsiniz Sayfama Hoşgeldiniz...

hobimsen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
132
1
118
Tekirdağ
Merhaba Sayfama hoşgeldiniz.

Sizlere alıp kullanmadığım ve sayılı kullanılmış ürünler paylaşacağım. Umarım ihtiyacı olanın işine yarar keyifle kullanır.

İlk ürünüm nişanımda çok severek kullandığım 38 beden spariş üzerine üzerime dikilmiş elbisem 650 TL ye alınmış kuru temizlemesi yapılmıştır. Yarı fiyatının az altında 300 TL'ye satış yapabilirim.

M denen dizden yukarıda taytla yada çorapla isteğe göre çorapsız kullanılabilecek şeker gibi bir elbise hiç giymek kısmet olmadı. 20 TL

Mango yarasa kol yumuşacık kumaşı olan önden yırtmaçlı elbise sadece 1 kez gir nişanda kulladım. 25 TL

Yeni ürünlerimle devam ediyorum.

FrapanKoala dan çok beğenerek aldığım ancak bana uymayan çok şık tunik 20 TL

Sadece birkez kullandığım fuşya renkli tertemiz elbise 38 beden 25 TL

Adilışık Tunik yelek 5 TL 36-38 beden önü çıtçıtlı

Hediye gelen yumşacık kumaşı olan markasını bilen bilir hugo boss gömlek 35 TL 38 beden etketi üzerinde

Sadece 1 kez plajda giyme şansım oldu pembe severlere M beden 5 TL

Siyah üst kısmı dantel işlemeli siyah badi 5 TL birkez kullanma şansım oldu

Deri detaylı kahve beyaz tonlarında diz üstü 38 beden elbise 18 TL sadece 1 kez kullanıldı

Yazlık tiril tiril bir etek beli lastikli beyaz ortasında işlemesi vardır 38 beden 10 TL

diz üstü beyaz herşeyle kombinlenebilecek etek 15 TL

Lila renk kolları detaylı tshirt 5 TL

Hiç giyilmemiş şifon esnek her daim kullanabileceğiniz şık üst 12 TL

Severek bikaçkez kullandığım elbise kolları dantel örgülü 15 TL

Bej trençkotum 25 TL 38-40 beden

İnciden aldığım 37 no babet büyük geldiği için hiç giyilmedi 38 numaraya uyumlu 27 TL

Japon style kaban hiç giyilmedi 20 TL 38-40 beden

Sıcacık tutan polar bolero 8 TL

İnce iki düğmeli üst 7 TL 38 Beden kırışmaz kumaş örme gibi denebilir. Bahar ayında rahatlıkla giyilebilir.

ipince üzerinizde varmı yokmu anlaşılamayacak gömlek tarzında badi 36-38 beden 5 TL

Rengi çok tatlı salaş tshirt 4 TL 36-38 Beden

Değişik tarzda hiç kullanılmamış erkek triko m-L beden 10 TL

Bütün soft renklerin buluştuğu örme tatlı bir yelek adilışık marka 7 TL

Bol, salaş kesim kot gömlek 38-40 bedene uygun i uzun gömlek yaz akşamlarında bikini üzerinede giyilebilecek gömlek 12 TL

Hiç giyilmemiş beyaz badi 5 TL m beden

Önü kısa arkası uzun tarz badi 8 tl M beden 1 kez giyildi sadece

Kırmızı hırka m beden 7 TL

Little black avon parfüm çok az kullanılmıştır 10 TL

Yarasa kol badi 5 TL

Mor hırka M beden 10 TL

Diz üstü cross marka 38 beden kot etek 12 TL

Polar eşorfman altı sıcacık tutar 7 TL hiç giyilmedi 38-40 beden

Rahat hafif havuç spor- klasik pantolon 15 TL 38 Beden

Lee marka 29 beden kot 20 TL beden değişikliğinden satılıyor

Hırka M beden 12 TL

Yazlık L Beden etek 10 TL birkez giyildi beden değişikliğinden satılıyor.

merhabalar
beyaz önü 3düğmeli badi,
frapankoaladan aldığınız siyah bluz,
siyah kolları dantelli bluz ve beyaz desenli gömleği almak istiyorum
son fiyat ne kadar olur

VA]
wOg1VA.jpg
[/url]

Mango yarasa kol yumuşacık kumaşı olan önden yırtmaçlı elbise sadece 1 kez gir nişanda kulladım. 25 TL

[/QUOTE]

Canim redimlerin gorunmuyor farkindamisin

dün biraz aceleye geldi ama bugün bazılarını değiştirip yeni bişiler ekledim
siyah kolları taşlı olanın kol kısmı çok mu dar ya da genişleme şansı var mı ona göre alayım
bir de 3.resimdeki krem elbisenin beden ve fiyatı nedir acaba
istediklerim bunlar

$xYnjrE.jpg$yddNv0.jpg$wOg1VA.jpg$KlJ0aB.jpg

Canım sihay deri detaylı taşlı tuniğin kolları rahat benim kollarım kalın olmasına rağmen iyi gelmişti benim tek problemim omuzlarım genişti göğüs bölgesinden pek hoş olmadı. Krem rengi elbise hiç kullanılmadı bedeni 38 - M diyebiliriz fiyatı 20 tl.

merhaba tekrar
özelden size yazdım almak istediklerimi
yalnız krem elbisenin bir de önünü görebilirsem daha iyi olur varsa fotosu

Canim kot etek bana buyuk geldigi icin satiyorum suan 36 bedenim cunku esneme payi var diyebilirim tabi bedenine gore degisir sen kac bedensin kottaki bedenini paylasirsan olcebilirim yada cmnini olcebilirim.

VA]
wOg1VA.jpg
[/url]

Canim redimlerin gorunmuyor farkindamisin[/QUOTE]

Canim ben cepten girihorum.saniyorum resimleri buyuk yuklemissin acilmiyor farkindamisin yazmisim.cok ugrastim gorunmuyor cunku buyuk.durekli ekrani asagi atiyor.bakamadi. sekerim onu soylemisim.bol satislarinolsun sevgiler.

Anladım canım resimleri prof makinayla çekiyorum ve küçültemiyorum malesef :( bilgilendirme için teşekkürler.

mudo marka 36-38 beden açık pembe t shirt 1 kez giyildi ütülemedim kusura bakmayın yumşacık kumaşı var 10 TL

38 beden beyaz pantolon 15 TL

Frapancaoladan aldığım tunik 36-38-40 bedene kadar rahat olur 12 TL

severek kullandığım çanta 10 TL

Siyah triko ince yeşil çizgileri var m beden 5 TL

Avon soft musk 1 kez denemek için sıkıldı dopdolu :) 10 TL

H&M 38-40 beden elbise tunik kemerle çok şık duruyor bana büyük geldiği için satıştadır. 18 TL

38 Beden üst hafif gold yansımaları var önündeki kalın çizgi şeklindeki kendi desenindendir. rahatsızlık verirse kemerle şık durmaktadır ben o şekilde 1 kez kullandım arkası fiyonkludur. 8TL

Back