Sivilceli Ciltler Umarım başınıza gelmezz :/

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ergenlikten çıkmamışsınızdır belki de 20 ye kadar bekleyin hiçbişey yapmadan
benimkilerde 19-20 yaşımda üniversiteye başlayınca geçtiler
gözenek, kırışıklık gibi diğer sorunlarınız içinde tıbbi yollara başvurursunuz
bütün sorunlar hallolur inş.
insanın en güzel çağları 18 değil bence 20 li yaşlar çok daha güzel :97:

ciltlerimiz benziyor. yazdıklarının çoğunu ben de kullandım. hala siyah nokta dolu geniş gözenekli ve sivilceli bir cildim var maalesef :KK50: özel cilt bakımına gitmeyi düşünüyorum, yine umutsuzum ama belki gözenekler siyah noktalar falan geçer :KK59:

gözenekler geçermi allah aşkına gerçekçi olun yağlı bir cildiniz varsa ki var gözeneklerle yaşamak zorundasınız ayrıca aman şunu süreyim sivilcler geçsin üstüne bunu süreyim siyah noktalar geçsin üstüne bunu süreyim sivilce çıkmasın hadi bunu da süreyim cildim beyzlaşsın/bronzlaşsın dye haldır huldur bişeylere saldırıp her eline geçeni suraqtına sürersen cildini daha çok mahfetmekten başka bi işe yaramaz... bende bi ara sivilce çıkmasın diye herşeyi sürdüm sonra baktım daha çok sivilce çıkyor tuttum hepsini çöpe attım şimdi sadece dove yeşil çay ve salatalık özü içeren sabunuyla yıkıyorum bazen haftada birkaç kez yüz yıkama fırçasıyla yüzüm yıkıyorum pütür pütür olmasın diye ve neutrogena nın yağsız nemlendiriccisi var hassas ciltler için onu kullanıyorum arada yine sivilce çıkıyor ama çok kısa zamanda geçip gidiyor...

kıssadan hisse paranızı boşuna ciltbakım ürünlerine vermeyin hepsinin sonu çöp kovası...

gözenekler geçermi allah aşkına gerçekçi olun yağlı bir cildiniz varsa ki var gözeneklerle yaşamak zorundasınız ayrıca aman şunu süreyim sivilcler geçsin üstüne bunu süreyim siyah noktalar geçsin üstüne bunu süreyim sivilce çıkmasın hadi bunu da süreyim cildim beyzlaşsın/bronzlaşsın dye haldır huldur bişeylere saldırıp her eline geçeni suraqtına sürersen cildini daha çok mahfetmekten başka bi işe yaramaz... bende bi ara sivilce çıkmasın diye herşeyi sürdüm sonra baktım daha çok sivilce çıkyor tuttum hepsini çöpe attım şimdi sadece dove yeşil çay ve salatalık özü içeren sabunuyla yıkıyorum bazen haftada birkaç kez yüz yıkama fırçasıyla yüzüm yıkıyorum pütür pütür olmasın diye ve neutrogena nın yağsız nemlendiriccisi var hassas ciltler için onu kullanıyorum arada yine sivilce çıkıyor ama çok kısa zamanda geçip gidiyor...

kıssadan hisse paranızı boşuna ciltbakım ürünlerine vermeyin hepsinin sonu çöp kovası...

herkes için aynı şey geçerli değil ki
bende zamanında biçok şey denedm ve cildime iyi geleni buldum şimdi sadece onları kullanıyorum ve şu an bi sorunum yok
sivilceler de tamamen doktorun verdiği ilaçlarla 2-3 ayda geçti
genetik faktöerler önemli ayrıca kişinin kendi cildini iyi tanıması gerekiyo

dermaroller kullandım kullanmadıgım maske krem yag kalmadı gözenek ve çukurlarımdan zerre kurtulamadım çok mutsuz çaresizm.:KK43: son çare fraksiyonel lazer diyorlar ama ondada kesin sonuç alana rastlamadım:KK43:

Hnagi marka ve nereden aldınız Ben istanbulda oturuyorum kolaylıkla bulabilirim

ellezza kullandım ben internetten aldım galiba sadece internette satılıyor ben samsunda hiçbir yerde rastlamadım ama belki istanbulda satan bir yer vardır almak istersen ve istanbulda bulamazsan sana aldığım sitenin adını veririm bazı sitelerde sahte olabiliyor

Kızlar kozmetiklerle vakit kaybedeceğinize cildiyeye gitsenize. Ben siyah noktalar birde ayaklarım için krem aldım cildiyeden ayaklarım pamuk gibi oldu siyah noktalarımda baya bi azaldı.

ellezza kullandım ben internetten aldım galiba sadece internette satılıyor ben samsunda hiçbir yerde rastlamadım ama belki istanbulda satan bir yer vardır almak istersen ve istanbulda bulamazsan sana aldığım sitenin adını veririm bazı sitelerde sahte olabiliyor

verebilirsen çok sevinirim ve lekeler geçti mi ? :)

arkadaş 18li yaşlardaysa eğer hiçbi kreme ihtiyacı yok bence güzel bi temizleyici jel ve oil-free krem cildine iyi gelecektir diye düşünüyorum benimde gitmediğim doktor yaptırmadığım tahlil kalmadı sırtım göğsüm yüzümde belli yerlerde kimi ergenlikte kimiside sıkıntı stresten çıktı.şimdi temizleyip nemlendiriyorum sadece fazla uğraşmıyorum çünkü çok ilaç,krem,maske kullandım yapmayın doğal maskeler deneyin gözeneklerim kapanmadı benim ama salatalık püre yapıp bekletin yada limonu buz kalıbına sıkıp gözenekler üzerinde gezdirin iyi gelecektir.

bu arada sırtımdaki sivilcelerede pudra sürdüm bebek pudrası geçen ay keşfettim inanamazsınız hiç sivilce yok şiddetle tavsiye ederim :KK66:

X