Umarım banada yardımcı olursunuz,çıkmazdayım

cnsa358

What goes come around
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
1.034
38
83
Merhabalar,evet kendimi gerçekten çıkmazda gördüğüm için buraya paylaşıyım dedim bayanların akıllarına ve tecrübelerine çok ihtiyacım var diye düşünüyorum ve sizlerle paylaşıyorum..

Öncelikle ilişkimi anlatmak isterim 2 senelik bir ilişki içindeydim tanısma fasıllarını geçiyorum bilirsiniz herşey basta tozpembe ve güzel görünür takiii 2.ayımıza kadar aslında bakarsanız ben sosyal biriydim hani böyle her insnla selamı sabahı olan tipler taki karsımdaki insanın baskası altında kalana kadar herşeyim kısıtlndı önem verdiğim insnlrı ailemi geri plana atım neden ? bunca zaman erkeklerden acı cektigimi düşünerek bu son olsun dedim baska bir erkegi istemedm hayatımda her dediğini ypıyım bizim sonumuz güzel oluck dedim bilemedm bu fikrin ne kdr ynls olblcgni bn 2 senelk ilişkmzde ben bir erkege düşen birşeyimi alırmsnz diye rica ettgimde bnden ayrıldgını biliyorum evet kzlar bnlara göz yumdum gün gldki karsmdki sahıs bna yüzük taktı ama tek trflı o yzk sadce bnde vardı kzlar onda degl bu arada bn üniverstye hazrlnıyorum karsmdki ünivrstye basladı kzlar tabi drmlar daha bi frkllstı bna sildrdgi deger verdgm insnlar bnmle ksnmaz oldu ama kndisi ünide kardesleryle eglnyordu ve bayanlrdı ama aynı hklrı bna tanımamastı ne zmn ayrldı döndü gne berabrlgmze devm ettm bosver dedm atltrız biz herşeyin ötesinde sevdim bn onu takiii en son ben ayrılana kadar.. kızlar öyle bir gün geldiki öyle hırslndmki artık ve ben aglya aglya rezil ola ol agldm gel hallderz dedi ama gözlrm karydı kzlar o drmda bile ver o tlfnnunu bakıcm dedi bna vermcm btti artık dedim bu süreci atltmk için psklglra gttim kzlar falclrdn falcı biraz szlerle dertlsym istedim öyle cokda dua eden bi kızım aslnda bu süreç nasl atltr szlerle konusmak istedim ..

Merhaba Öncelikle şunu söylemeliyim ki bazen gerçekten olmasını istediğimiz kişiyi seviyoruz.. Karşımızdaki kim onu gerçekten bilmeden, belki de bilerek yok sayıyoruz. Ancak doğru mudur ki, içine girmeden kimseden emin olamadan,kendi değerlerimizden,doğrularımızdan vazgeçip himaye altına girmek? Belki sizin için iyi olmuştur, belki kötü olmuştur. Ben de çok fazla arkadaşa sahip bir insandım, ama yanlış arkadaşlarmış ki erkek arkadaşımın uyarılarını dinleyerek hayatımdan sildim silmem gerekenleri. Bunu o istediği içn değil, kendim istediğim için yaptım. Eğer size bir zararları yoksa çevrenizdekilerin, aksine sizi motive ediyorlarsa yorgun kalabalığa karşı belli ki hata yapmışsınız. Sevmişsiniz gerçekten, çok fazla fedakarlık yapmışsınız kendinizden de ilişkinizden de ama nereye kadar? Bitirmekle doğru olanı yaptığınızı düşünüyorum.. Bazen öyle seviyoruz ki, ilişkye değil sevgmizin saflığına kıyamadığımızdan bitiiremyoruz ama siz gerçekten güçlü br bayansınız ki geç de olsa doğruyu yanlışı ayırdınız. Geç olması güç olmasından çok daha iyidir.. Emnm ki size gerçekten değer veren biri çıkacaktır. Dua ediyormuşsunuz, falcılara gitmeyin.. Bence sadece para tuzağı onlar.. Bolca dua edin. Unutmayın kalpler Rabbimin elindedir. Ve bu durumdan kurtulmak için kendinize şunu sorun lütfen, gerçekten içimde,kafamda bitti mi? geri dönse,ağlasa sızlasa yine döner miyim? bence bu sorulara cevap verebildiğiniz takdirde mutlu olacaksınız. İyi akşamlar:)

çok teşekkür ederim yaptıklarımda hata olmadığını bile bni dahada güçlendiriyor artık güçlü olma vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…