Merhaba Öncelikle şunu söylemeliyim ki bazen gerçekten olmasını istediğimiz kişiyi seviyoruz.. Karşımızdaki kim onu gerçekten bilmeden, belki de bilerek yok sayıyoruz. Ancak doğru mudur ki, içine girmeden kimseden emin olamadan,kendi değerlerimizden,doğrularımızdan vazgeçip himaye altına girmek? Belki sizin için iyi olmuştur, belki kötü olmuştur. Ben de çok fazla arkadaşa sahip bir insandım, ama yanlış arkadaşlarmış ki erkek arkadaşımın uyarılarını dinleyerek hayatımdan sildim silmem gerekenleri. Bunu o istediği içn değil, kendim istediğim için yaptım. Eğer size bir zararları yoksa çevrenizdekilerin, aksine sizi motive ediyorlarsa yorgun kalabalığa karşı belli ki hata yapmışsınız. Sevmişsiniz gerçekten, çok fazla fedakarlık yapmışsınız kendinizden de ilişkinizden de ama nereye kadar? Bitirmekle doğru olanı yaptığınızı düşünüyorum.. Bazen öyle seviyoruz ki, ilişkye değil sevgmizin saflığına kıyamadığımızdan bitiiremyoruz ama siz gerçekten güçlü br bayansınız ki geç de olsa doğruyu yanlışı ayırdınız. Geç olması güç olmasından çok daha iyidir.. Emnm ki size gerçekten değer veren biri çıkacaktır. Dua ediyormuşsunuz, falcılara gitmeyin.. Bence sadece para tuzağı onlar.. Bolca dua edin. Unutmayın kalpler Rabbimin elindedir. Ve bu durumdan kurtulmak için kendinize şunu sorun lütfen, gerçekten içimde,kafamda bitti mi? geri dönse,ağlasa sızlasa yine döner miyim? bence bu sorulara cevap verebildiğiniz takdirde mutlu olacaksınız. İyi akşamlar:)