Ben hayatim boyunca sunu cok iyi anladimki hayatinizdaki erkege herseyinize mudahale ettirip taviz vermiceksiniz.......
Zor olacaksinizki kiymetiniz anlasila.....
yaşadığın bu duruma çok üzüldüm belli ki çok sevmişsin o yüzden bu kadar taviz vermişsin kendinden. Ama bi düşün daha flört döneminde sana bu kadar baskı yapan biri evlenince neler yapmazdı. Bence ayrılmakla doğru olanı yapmışsın Allah karşına sana anlayış gösterecek seni başkalaştırmaya çalışmayacak birini çıkarsın inşallah. Yıllar önce benimde hayatımda buna benzer biri vardı sadece onun dedikleri olsun istiyordu bi süre ses çıkarmadım dediklerini yaptım ama sonra baktım ben ben olmaktan çıktım ve ayrıldım iyi ki de ayrılmışım ondan sonra şuan eşim olan kişiyle bi ilişki yaşamaya başladım her şerde bi hayır vardır yani :) bu arada şimdi yapman gerekenler sevdiğin arkadaşlarınla bol bol görüş dışarı çık, maddi durumun el verdiğince kendine alışveriş yap ve bol bol dua et Allah karşına hayırlı birisini çıkarsın diye ..
öncelikle ilk öneri Allah razı olsun ne diyim beni çok rahatlttı yazdıkların dediğin şey özetle sudur bir akpı kapanır çok güzel bir kapı acılır doğru olanı yaptığım için onayldıgın için rahatldım doğrusu Allah mutlulugnuzu bozmasın[/QUO
amin canım, Allah senin de karşına mutlu olacağın birini çıkaracak sakın umudunu yitirme sen. önemli olan sana güvenen, seni sen olduğun için kabul edip seven biri
ay gercektenmi hemen özet geçiyim ben heyecnma ver nolursn
aslında derdin özeti şudur 2 sene size çektrimiş degerinin anlıyamamıs kendini olaganüstü gören birini nasıl unutrsunuz herşeyine katlanmıssınız olayım budur aslında
Bu kişi % 99 özgüvenimi mahvetmiştir o yokken daha kendimimdir daha özgürümdür. hayat böyle daha güzel der yoluma bakardım
Dikkat et "özgürlük" kavramına. Bende böyle birinden kurtulduğum için çok dua ettim.
Düşünme, görme, duyma bir bakmışsın yeniden sen oluvermişsin...
Not: İlk yorumunu okumadım sadece buna göre yorum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?