• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umarım banada yardımcı olursunuz,çıkmazdayım

cnsa358

What goes come around
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
1.034
38
83
Merhabalar,evet kendimi gerçekten çıkmazda gördüğüm için buraya paylaşıyım dedim bayanların akıllarına ve tecrübelerine çok ihtiyacım var diye düşünüyorum ve sizlerle paylaşıyorum..

Öncelikle ilişkimi anlatmak isterim 2 senelik bir ilişki içindeydim tanısma fasıllarını geçiyorum bilirsiniz herşey basta tozpembe ve güzel görünür takiii 2.ayımıza kadar aslında bakarsanız ben sosyal biriydim hani böyle her insnla selamı sabahı olan tipler taki karsımdaki insanın baskası altında kalana kadar herşeyim kısıtlndı önem verdiğim insnlrı ailemi geri plana atım.. neden ?
Bunca zaman erkeklerden acı cektigimi düşünerek bu son olsun dedim baska bir erkegi istemedm hayatımda her dediğini yapıyım bizim sonumuz güzel oluck dedim bilemedm bu fikrin ne kdr ynls olblcgni bn 2 senelk ilişkmzde ben bir erkege düşen birşeyimi alırmsnz diye rica ettgimde bnden ayrıldgını biliyorum evet kzlar bnlara göz yumdm

bu arada bn üniverstye hazrlnıyorum karsmdki ünivrstye basladı kzlar tabi drmlar daha bi frkllstı bna sildirdgi deger verdgm insnlar bnmle ksnmaz oldu ama kndisi üniverstede kardesleryle eglnyordu ve bayanlrdı ama aynı hakları bna tanımamastı..

ne zmn ayrldı döndü gne berabrlgmze devm ettm bosver dedm atltrız biz herşeyin ötesinde sevdim bn onu takiii en son ben ayrılana kadar.. kızlar öyle bir gün geldiki öyle hırslndmki artık ve ben aglya aglya rezil ola ol agldm gel hallderz dedi ama gözlrm karydı kzlar btti artık dedim bu süreci atltmk için psklglra gttim kzlar falclrdn falcı biraz szlerle dertlsym istedim öyle cokda dua eden bi kızım aslnda bu süreç nasl atltr szlerle konusmak istedim ..

Son düzenleme:
ay gercektenmi hemen özet geçiyim ben heyecnma ver nolursn :D

aslında derdin özeti şudur 2 sene size çektrimiş degerinin anlıyamamıs kendini olaganüstü gören birini nasıl unutrsunuz herşeyine katlanmıssınız olayım budur aslında

yaşadığın bu duruma çok üzüldüm belli ki çok sevmişsin o yüzden bu kadar taviz vermişsin kendinden. Ama bi düşün daha flört döneminde sana bu kadar baskı yapan biri evlenince neler yapmazdı. Bence ayrılmakla doğru olanı yapmışsın Allah karşına sana anlayış gösterecek seni başkalaştırmaya çalışmayacak birini çıkarsın inşallah. Yıllar önce benimde hayatımda buna benzer biri vardı sadece onun dedikleri olsun istiyordu bi süre ses çıkarmadım dediklerini yaptım ama sonra baktım ben ben olmaktan çıktım ve ayrıldım iyi ki de ayrılmışım ondan sonra şuan eşim olan kişiyle bi ilişki yaşamaya başladım her şerde bi hayır vardır yani :) bu arada şimdi yapman gerekenler sevdiğin arkadaşlarınla bol bol görüş dışarı çık, maddi durumun el verdiğince kendine alışveriş yap ve bol bol dua et Allah karşına hayırlı birisini çıkarsın diye ...

yaşadığın bu duruma çok üzüldüm belli ki çok sevmişsin o yüzden bu kadar taviz vermişsin kendinden. Ama bi düşün daha flört döneminde sana bu kadar baskı yapan biri evlenince neler yapmazdı. Bence ayrılmakla doğru olanı yapmışsın Allah karşına sana anlayış gösterecek seni başkalaştırmaya çalışmayacak birini çıkarsın inşallah. Yıllar önce benimde hayatımda buna benzer biri vardı sadece onun dedikleri olsun istiyordu bi süre ses çıkarmadım dediklerini yaptım ama sonra baktım ben ben olmaktan çıktım ve ayrıldım iyi ki de ayrılmışım ondan sonra şuan eşim olan kişiyle bi ilişki yaşamaya başladım her şerde bi hayır vardır yani :) bu arada şimdi yapman gerekenler sevdiğin arkadaşlarınla bol bol görüş dışarı çık, maddi durumun el verdiğince kendine alışveriş yap ve bol bol dua et Allah karşına hayırlı birisini çıkarsın diye ..

öncelikle ilk öneri Allah razı olsun ne diyim beni çok rahatlttı yazdıkların dediğin şey özetle sudur bir akpı kapanır çok güzel bir kapı acılır doğru olanı yaptığım için onayldıgın için rahatldım doğrusu Allah mutlulugnuzu bozmasın:1:

Ben hayatim boyunca sunu cok iyi anladimki hayatinizdaki erkege herseyinize mudahale ettirip taviz vermiceksiniz.......

Zor olacaksinizki kiymetiniz anlasila.....

Ben hayatim boyunca sunu cok iyi anladimki hayatinizdaki erkege herseyinize mudahale ettirip taviz vermiceksiniz.......

Zor olacaksinizki kiymetiniz anlasila.....

doğru diyorsun ne zaman erkege taviz verdin o zaman o ilişki bitiyor

yaşadığın bu duruma çok üzüldüm belli ki çok sevmişsin o yüzden bu kadar taviz vermişsin kendinden. Ama bi düşün daha flört döneminde sana bu kadar baskı yapan biri evlenince neler yapmazdı. Bence ayrılmakla doğru olanı yapmışsın Allah karşına sana anlayış gösterecek seni başkalaştırmaya çalışmayacak birini çıkarsın inşallah. Yıllar önce benimde hayatımda buna benzer biri vardı sadece onun dedikleri olsun istiyordu bi süre ses çıkarmadım dediklerini yaptım ama sonra baktım ben ben olmaktan çıktım ve ayrıldım iyi ki de ayrılmışım ondan sonra şuan eşim olan kişiyle bi ilişki yaşamaya başladım her şerde bi hayır vardır yani :) bu arada şimdi yapman gerekenler sevdiğin arkadaşlarınla bol bol görüş dışarı çık, maddi durumun el verdiğince kendine alışveriş yap ve bol bol dua et Allah karşına hayırlı birisini çıkarsın diye ..

öncelikle ilk öneri Allah razı olsun ne diyim beni çok rahatlttı yazdıkların dediğin şey özetle sudur bir akpı kapanır çok güzel bir kapı acılır doğru olanı yaptığım için onayldıgın için rahatldım doğrusu Allah mutlulugnuzu bozmasın:1:[/QUO
amin canım, Allah senin de karşına mutlu olacağın birini çıkaracak sakın umudunu yitirme sen. önemli olan sana güvenen, seni sen olduğun için kabul edip seven biri

ay gercektenmi hemen özet geçiyim ben heyecnma ver nolursn :D

aslında derdin özeti şudur 2 sene size çektrimiş degerinin anlıyamamıs kendini olaganüstü gören birini nasıl unutrsunuz herşeyine katlanmıssınız olayım budur aslında

Bu kişi % 99 özgüvenimi mahvetmiştir o yokken daha kendimimdir daha özgürümdür. hayat böyle daha güzel der yoluma bakardım
Dikkat et "özgürlük" kavramına. Bende böyle birinden kurtulduğum için çok dua ettim.
Düşünme, görme, duyma bir bakmışsın yeniden sen oluvermişsin...

Not: İlk yorumunu okumadım sadece buna göre yorum yaptım.

Bu kişi % 99 özgüvenimi mahvetmiştir o yokken daha kendimimdir daha özgürümdür. hayat böyle daha güzel der yoluma bakardım
Dikkat et "özgürlük" kavramına. Bende böyle birinden kurtulduğum için çok dua ettim.
Düşünme, görme, duyma bir bakmışsın yeniden sen oluvermişsin...

Not: İlk yorumunu okumadım sadece buna göre yorum yaptım.

Çok doğru özgürlük senin bu kim olursa olsun taviz vermiyeceksin bu yazılarla o kadar çok mutlu oluyorumki çok tesekkr ederim :)

Back