• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umarım banada yardımcı olursunuz,çıkmazdayım

cnsa358

What goes come around
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
1.034
38
83
Merhabalar,evet kendimi gerçekten çıkmazda gördüğüm için buraya paylaşıyım dedim bayanların akıllarına ve tecrübelerine çok ihtiyacım var diye düşünüyorum ve sizlerle paylaşıyorum..

Öncelikle ilişkimi anlatmak isterim 2 senelik bir ilişki içindeydim tanısma fasıllarını geçiyorum bilirsiniz herşey basta tozpembe ve güzel görünür takiii 2.ayımıza kadar aslında bakarsanız ben sosyal biriydim hani böyle her insnla selamı sabahı olan tipler taki karsımdaki insanın baskası altında kalana kadar herşeyim kısıtlndı önem verdiğim insnlrı ailemi geri plana atım.. neden ?
Bunca zaman erkeklerden acı cektigimi düşünerek bu son olsun dedim baska bir erkegi istemedm hayatımda her dediğini yapıyım bizim sonumuz güzel oluck dedim bilemedm bu fikrin ne kdr ynls olblcgni bn 2 senelk ilişkmzde ben bir erkege düşen birşeyimi alırmsnz diye rica ettgimde bnden ayrıldgını biliyorum evet kzlar bnlara göz yumdum ..

bu arada bn üniverstye hazrlnıyorum karsmdki ünivrstye basladı kzlar tabi drmlar daha bi frkllstı bna sildirdgi deger verdgm insnlar bnmle ksnmaz oldu ama kndisi üniverstede kardesleryle eglnyordu ve bayanlrdı ama aynı hakları bna tanımamastı..

ne zmn ayrldı döndü gne berabrlgmze devm ettm bosver dedm atltrız biz herşeyin ötesinde sevdim bn onu takiii en son ben ayrılana kadar.. kızlar öyle bir gün geldiki öyle hırslndmki artık ve ben aglya aglya rezil ola ol agldm gel hallderz dedi ama gözlrm karydı kzlar btti artık dedim bu süreci atltmk için psklglra gttim kzlar falclrdn falcı biraz szlerle dertlsym istedim öyle cokda dua eden bi kızım aslnda bu süreç nasl atltr szlerle konusmak istedim ..

Son düzenleme:
ah canım benim kıyamam ben sana ya. O heriften kurtulduğun çok iyi olmuş gerçekten.tamam benim sevgilimde öyle çok kıskanç ama kardeşim ayagına yatmaz kimseyle bak güzelim senin canını yakmak istemem ama o kardeşim dediği insanlarla ne biliyim ya olmaz bir kız la bir erkek sonsuza dek kardeş gibi kalamazlar.Allah yardımcın olsun bende çok dua eden biriyim ve senin için dua edicem canım sana üzme kendini diyemem üzülceksin kahrolcaksın biliyorum ama elden ne gelir senin değerini anlamayan birisiyle bir ömürü nasıl geçirebilirsin ki sanırım seninle aynı yaştayız bende üniversiteye hazırlanıyodum sınava girdim inşallah yerleşcem bir yere. üniversitede neler çıkar karşına eminim sen onların hiç birini istemiyosundur şimdi ama zamanla alışcaksın şuanda hiçbir sosyal ortamın kalmadığı için sen kendini kapattın dışarıya ama üniversiteye gidince emin ol beni hatırlarsan haklıymış dersin

Aaa meraba canım sanırım biz aynı yaşlardayız tahmin etmen cok zor olmıyacaktır bitanem 2 senemi aglıyarak gecirdigim için tabi tercih bile yapamadm ne yazık ki bir daha hazırlnıyorum 2 ay önce ayrıldım ama ne biliym canım yanmıyo değil bitanem ama bnlarda geçicektr degilmi

elbette geçecek inan bana, ama sen bol bol namaz kıl bol bol dua et. Unutma hatan yapan sen değilsin o. asla sen kaybetmedin o kaybetti ve eminim pişman olacaktır. Allah hiçkimsenin yanına yaptığını bırakmaz sen hiç merak etme. Bende aldatıldım ve Allah'tan başka hiçbir şeye sığınmadım o okadar büyükki köpek gibi pişman etti onu cansucum sen onun çektiklerini göremesende o çekecek eminim buna. Senin şuan yapman gereken şey çok sıkı bi şekilde üniversiteye çalışıp kendini oraya atmak ondan sonra bak gör neler olcak :)

elbette geçecek inan bana, ama sen bol bol namaz kıl bol bol dua et. Unutma hatan yapan sen değilsin o. asla sen kaybetmedin o kaybetti ve eminim pişman olacaktır. Allah hiçkimsenin yanına yaptığını bırakmaz sen hiç merak etme. Bende aldatıldım ve Allah'tan başka hiçbir şeye sığınmadım o okadar büyükki köpek gibi pişman etti onu cansucum sen onun çektiklerini göremesende o çekecek eminim buna. Senin şuan yapman gereken şey çok sıkı bi şekilde üniversiteye çalışıp kendini oraya atmak ondan sonra bak gör neler olcak :)

çok tesekkür ederim beni çok rahatlattın yaptığımı onayladığın için öyle mutlu oldumki :16:

seni rahatlatmak için demedim bitanem haksuz olduğunu düşünseydim bunu çok sert bi dille belirtirdim doğru yoldasın allah yardımcın olsun dualarım seninle <3 :)

seni rahatlatmak için demedim bitanem haksız olduğunu düşünseydim bunu çok sert bi dille belirtirdim doğru yoldasın allah yardımcın olsun dualarım seninle <3 :)

bende bunun gibi değilse buna yakın bişeyler yasadım cok üzüldüm mutsuz olanlar nie hep kadınlar :( umarım hersey dzelir :(

nasılsın peki atlatabildinmi olanları önerilerin neler:14:
18 mayıda bitti hersey 1 yıllık bi ilişkiydi ilişkimin her anında yıprandım yorgunum kendimi hala cok kötü hissediyorum onunla barısmısız o düzelmiş gibi hayaller kurarak kndimi kndrıyorum dvm etmeye isteğim yok hala ne oldğnu anlamaya clışıyorum clşıyorum

bende bunun gibi değilse buna yakın bişeyler yasadım cok üzüldüm mutsuz olanlar nie hep kadınlar :( umarım hersey dzelir :(

mutsuz olan hep kadınlar değil nagihancım sen gercekten seven 1 erkeğin terkedilişini,aldatıldığını öğrenişini gördün mü kadınların yıpranmaları,üzülmeleri onların yanında halt yemiş.hayatları kararıyo resmen bi daha kendilerine gelemiyolar. bizler üzülüyoruz çünkü hep yanlış kişilere gönlümüzü kaptırıyoruz

mutsuz olan hep kadınlar değil nagihancım sen gercekten seven 1 erkeğin terkedilişini,aldatıldığını öğrenişini gördün mü kadınların yıpranmaları,üzülmeleri onların yanında halt yemiş.hayatları kararıyo resmen bi daha kendilerine
gelemiyolar. bizler üzülüyoruz çünkü hep yanlış kişilere gönlümüzü kaptırıyoruz
belkide doğru diyorsun bende kendi hiyemi pylaştım banada bi akıl verin nolur :/

18 mayıda bitti hersey 1 yıllık bi ilişkiydi ilişkimin her anında yıprandım yorgunum kendimi hala cok kötü hissediyorum onunla barısmısız o düzelmiş gibi hayaller kurarak kndimi kndrıyorum dvm etmeye isteğim yok hala ne oldğnu anlamaya clışıyorum clşıyorum

gerçekten bende cok yorgunum bende senin gibi düşünüyordum hayal kuruyodum barsıtıgmızı düşünüyodum ama hayatın bırde gercekleri var bu şekilde aklımızı oynatırız gibime geliyo geri gelsin çok isterim ama biliyorumki insan değişmez en fazla mutlulugum 1 ay bunu biliyorum doğru insan ne zaman cıkar bilemiyorum

gerçekten bende cok yorgunum bende senin gibi düşünüyordum hayal kuruyodum barsıtıgmızı düşünüyodum ama hayatın bırde gercekleri var bu şekilde aklımızı oynatırız gibime geliyo geri gelsin çok isterim ama biliyorumki insan değişmez en fazla mutlulugum 1 ay bunu biliyorum doğru insan ne zaman cıkar bilemiyorum

bvende bilmiyorum ki canım sana istek gönderdim bu arda :/ umarım gecer bu acılarımız cnkü hayatıma eski nagihan gibi devam etmeyi istyorum :)

Bende öyle burda birbirimize yardımcı oluruz iyi gelir valla bnde iyiki yazmısım kafam gercekten dagılıyor:34:

bvende bilmiyorum ki canım sana istek gönderdim bu arda :/ umarım gecer bu acılarımız cnkü hayatıma eski nagihan gibi devam etmeyi istyorum :)

Evet benimde artık istediğim şey bu şu zor günleri bir an önce atlatıp kıpır kıpır cansuya tekrar dönmek:9:

Back