uluslarası ilişkilerden sosyoloji bölümüne geçiş bakarmısınız arkadaşlar

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
ben martta kayıt yenilemek yerine bu bölümden kaydımı aldırıp sosyolojiye kaydımı yaptırabilirmiyim yaptırdım diyelim 1.sınıftanmı başlarım mayıstaki sınavlara girebilirmiyim o bölümden yoksa ocakımımı beklemem gerekir yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

canım aöf.de bölüm değiştirme imkanı yok
ne okursan oku yada ne okumak istersen iste,ygs girip tercih yapıp,
bölüme yerleşince 1.sınıftan kayıt yaptıracaksın.

canım yanlış hatırlamıyorsam sen daha önce aöf de bir iki yıllık bölümbitirmiştin değil mi .İşte 2 yıllık da 4 yıllık da bitirsen ikinci üni kapsamında 4 yıllığa geçiş yapabiliyosun.Aöf nin sık sorulan sorular sekmesinde kayıt süreçleri bölümünün ikinci üniversite kısmında bu soruna yanıt da bulabilirsin.Sosyolojiye geçmek istiyosan önümüzdeki yıl kayıt yaptırabilirsin.İkinci dönemden geçiş mümkün değil.Baştan başlarsın

şöyle anlatayım cnm ben büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum busene uluslarası ilişkilere dikey geçiş yaptım busene atama bekliyorum eğerki atanamazsam martta yada ondan sonraki günlerde uluslarası ilişkilerden önlisans yazısı alıp sosyolojiye yada kamu yönetimin 3.sınıfa dikey geçiş yapabilirmiyim bu dönem zaten sosyolojiye benim bölümden dikey geçiş yoktu oyüzden uluslarası ilişkiler seçtim

Son düzenleme:

anladım canım ama sosyolojiye bitek sosyalhizmetlerden dikey geçiş var diye biliyorum

anladım canım ama sosyolojiye bitek sosyalhizmetlerden dikey geçiş var diye biliyorum

anladım cnm sağolasın zaten vazgeçtim gibi atamam olmazsa uluslarası ilişkilerden önlisans diploması alırım öle bir imkanım varmış yeni duydum:) ama benim merak ettiğim şu uluslarası ilişkilerden önlisans diploması alırsam diğer diplomamda önlisans kpss veya ömss gibi memurluk sınavlarına girersem bu iki önlisans bölümdende tercih yapabilirmiyim yoksa birinimi seçmem lazım yada enson okuduğum önlisans bölümünümü kullanmam lazım cnm fikrin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…