• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uluslarası ilişkiler 3. Sınıf ara sınav sorularının cevaplarına bakan varmı kızlar??

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
2012-2013 Güz Dönemi Ara Sınavı
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi 2012-2013 Güz dönemi ara sınav sonrası madde analizi çalışmaları devam etmekte olup şu ana kadar belirlenmiş olan cevap anahtarına ilişkin düzeltmeler gerçekleştirilmiştir. Çalışmalar devam etmektedir. Böyle diyor bizim cevap anahtarında sorun varmı ben girip gönül rahatlığıyla bakabilirmiyim cvplara acil yardım:14:

Şebboy canım sen sınav sonuçlarını öğrenmedin mi daha ?

Tek sen varsın benim bölümden merak ediyorum , baktıysan yazsana.

Sonuçlar açıkladığına göre gerekli düzeltmelerde yapılmıştır diye düşünüyorum.:26:

Şebboy canım sen sınav sonuçlarını öğrenmedin mi daha ?

Tek sen varsın benim bölümden merak ediyorum , baktıysan yazsana.

Sonuçlar açıkladığına göre gerekli düzeltmelerde yapılmıştır diye düşünüyorum.:26:

yazdımda cnm sen görmedin sanırım dur yazayım:D

4 kredi:ULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ:65 DERS ORTALAMASI:43= 5 kredi:BALKANLAR'DA SİYASEt:35 DERS ORTALAMASI:37 =5 kredi:ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET:55 DERS ORTALAMASI: 41 = 4 kredi STRATEJİ VE GÜVENLİK:50 DERS ORTALAAMASI:42= 4 kredi:İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ:50 DERS ORTALAAMASI:46 = 5 KREDİ:KARŞILAŞTIRMALI SİYASETLER:60 DERS ORTALAAAMASI:45

BEKLEDİĞİMİN ÇOKÇOK ÜSTÜNDEYİM BİR DERSİM HARİÇ ORTALAMANINDA ÜSTÜNDEYİM BU SINAVI ATLATTIM DARISI FİNALE İNŞ SENİN NOTLARIN VE ORTALAMALARI NASIL CNM YAZARMISIN SENDE :6:

Evet canım ya herşeyi birbirine karıştırdım diyordun , bak hiçte fena değil notların :16:

Bende yazmıştım notlarımı ama sen o heyecanla göremedin o gün heralde , hemen hemen aynıyız :34:

Balkanlarda Siyaset : 30 bu dersle başım dertte:41:

Strateji Güvenlik : 60

Kafkaslarda Siyaset : 60

Uluslararası İktisat Teorisi : 65

K.Siyasal Sistemelr : 40

İns.Hakları ve Demokratikleşme : 65

Evet canım ya herşeyi birbirine karıştırdım diyordun , bak hiçte fena değil notların :16:

Bende yazmıştım notlarımı ama sen o heyecanla göremedin o gün heralde , hemen hemen aynıyız :34:

Balkanlarda Siyaset : 30 bu dersle başım dertte:41:

Strateji Güvenlik : 60

Kafkaslarda Siyaset : 60

Uluslararası İktisat Teorisi : 65

K.Siyasal Sistemelr : 40

İns.Hakları ve Demokratikleşme : 65

aynen çoğu notlarımız aynı maşallah sende iyisin 50nin altına düşmeyelimki hiçbir dersten kalmayalım final soruları zor napcam bilemiyorum çalışıyorum öle ::27:

Benim daha 3 dersim var final ünitelerine hiç bakmadığım...

Neyse , halledeceğiz inşallah.Vizelerde de son hafta çalışmıştım:26:

Soru çözmeyi bıraktım ben zaten , murat soru bankası almıştım hiç soru çıkmadı desem yeridir oradan vizede.

Benim daha 3 dersim var final ünitelerine hiç bakmadığım...

Neyse , halledeceğiz inşallah.Vizelerde de son hafta çalışmıştım:26:

Soru çözmeyi bıraktım ben zaten , murat soru bankası almıştım hiç soru çıkmadı desem yeridir oradan vizede.

aynen murat hayal kırıklığına uğrattı beni bidaha almaayacağım mecbur kalmazsam başka yayın alcam ben derse gidiyorum cnm grş:36:

Back