Ulun Uluğda tüp bebek tedavisi görenler

Ben de başlamayı düşünüyorum tedavi nasıl ilerliyor biraz bilgi verebilir misiniz
Ben şu anda havuz yöntemi ile devam ediyorum ileri yaştan dolayı yumurta sayım çok az Ulun Bey sayesinde bir tane 3.gün embriyom oldu iyi kalitede. Adet olunca tekrar gideceğim bakalıminşallah yumurtam fazla olur da bir embriyo daha oluşur. Ulun Bey çok naif bir doktor fazla reklam yapmayan birisi en önemlisi gidince saatlerce beklemiyorum diğer ünlü merkezler gibi stresli değil bu çok önemli benim için inşallah sizinde tedaviniz olumlu sonuçlanır

Ben şu anda havuz yöntemi ile devam ediyorum ileri yaştan dolayı yumurta sayım çok az Ulun Bey sayesinde bir tane 3.gün embriyom oldu iyi kalitede. Adet olunca tekrar gideceğim bakalıminşallah yumurtam fazla olur da bir embriyo daha oluşur. Ulun Bey çok naif bir doktor fazla reklam yapmayan birisi en önemlisi gidince saatlerce beklemiyorum diğer ünlü merkezler gibi stresli değil bu çok önemli benim için inşallah sizinde tedaviniz olumlu sonuçlanır
Sizin için de çok güzel olur umarım her şey
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🌼
Ben de görüşmeye gideceğim bu ay bakalım

Birşey sorcam tüp bebek tedavisinde iğnleri kullanmadan önce LH E2 birde progesteron hormonu kaç olması lazım

Eğer iğnelere başladıysanız evet E2 hormonu iğnelere cevap verdiği için yükselmiştir ultrasonda kaç yumurtanız gözüktü?
İğne tedavisine başlamadım henüz başlıycaktık bu ay 4 yumurtam vardı ultrasonda doktorum yumurtlama olmamış dedi pazartesi günü kontrole çağırdı yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakalım dedi

İğne tedavisine başlamadım henüz başlıycaktık bu ay 4 yumurtam vardı ultrasonda doktorum yumurtlama olmamış dedi pazartesi günü kontrole çağırdı yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakalım dedi
Anladım sanırım doktorunuz şu anda yumurta takibi yapıyor sadece büyüklükleri nasıldı

Büyüklüklerini sormadım tüp bebek tedavisi gördüğüm için 4 âdet yumurtam olduğunu söyledi birde önden büyümemesi için ilaç tedavisi uygulaması yapcaz dedi

X