• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulun ulug mu aret kamar mi

annelikhayali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
30
19
3
25
Merhaba tup bebek surecine girmeyi dusunuyorum bizde problem esimle alakali bu iki doktor arasinda kaldim ikisiyledw ilgili iyi yorumlar var ben ozellikle ticari olarak bakmayan ve mumkunse cok hormon kullanma taraftari olmayan bi doktor arayisindayim birde labarotuarin cok onemli oldugu soyleniyor hangisinin laboratuqri daha iyidir doktor olarak daha ilgilidir bu doktorlarda deneyim yasayanlar iyi kotu yorumlarinizi yazarmisiniz lutfen cok maddi manevi yorucu bi surec o yuzden ilk deneyimimde yalnis bi karar vermek istemiyorum bu doktorlarda yasadiginiz tecrubelerinizi anlatirmisiniz

Merhaba tup bebek surecine girmeyi dusunuyorum bizde problem esimle alakali bu iki doktor arasinda kaldim ikisiyledw ilgili iyi yorumlar var ben ozellikle ticari olarak bakmayan ve mumkunse cok hormon kullanma taraftari olmayan bi doktor arayisindayim birde labarotuarin cok onemli oldugu soyleniyor hangisinin laboratuqri daha iyidir doktor olarak daha ilgilidir bu doktorlarda deneyim yasayanlar iyi kotu yorumlarinizi yazarmisiniz lutfen cok maddi manevi yorucu bi surec o yuzden ilk deneyimimde yalnis bi karar vermek istemiyorum bu doktorlarda yasadiginiz tecrubelerinizi anlatirmisiniz
Hayırlı olur inşallah süreciniz dilerim güzel sonuçlar alırsınız işinin Ehl-i güzel vicdanlı merhametli doktorlara denk gelirsin ben en çok Aret Kamer duydum iyi diyorlar ama benim tecrübem olmadı bende araştırken bu ismi çok methettiler dilerim sizde iyi birine denk gelirsiniz 🤲

Merhaba canım benim Dr dışarda özel bi Dr ama tranfer olduğum yer Izmir tavmergendi 2 gebeliğimde olumlu sonuçlandı ama ilk gebeliğim sağlıksız olduğu için düşük gaşadım malesef 2. Gebeliğim çok şükür şuan 7 haftasındayım kalp atışları için Allah nasip ederse 8. Hafta da gideceğim Dr çok memnunum çokda severim

Back