Merhaba arkadaşlar Bursa Uludağ Unverstesi tüp bebek yapdıranlar riça etsem süreçleri yaza bilirmi? Şu an biz kan verme süreçindeyiz. Eşime sperm randevusunu şubat ayına verdiler.tüp bebek yapmaya karar verdikden sonra doktorlar hemen bu işlemi başlatyolarmı? Yoksa 3 ya bilmiyorum kaç aya randevu veriyorlar?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uludağ üniversitesi tüp bebek
- Konu Sahibi OLQA
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bursatupbebek #tüp bebek #uludağtüpbebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mart 2019
- 1.644
- 2.908
- 133
Merhaba, üniversitede işlemlerinizin daha erken olmasını istiyorsanız,eğer maddi durumunuz izin veriyorsa ,hastanede mesai saati dışı ücretli öğretim üyesine randevu alabilirseniz süreç daha hızlanıyor.Tüp bebek için bilgim yok ama bir çok bölümde işler bu şekilde daha hızlı gerçekleşiyor.Merhaba arkadaşlar Bursa Uludağ Unverstesi tüp bebek yapdıranlar riça etsem süreçleri yaza bilirmi? Şu an biz kan verme süreçindeyiz. Eşime sperm randevusunu şubat ayına verdiler.tüp bebek yapmaya karar verdikden sonra doktorlar hemen bu işlemi başlatyolarmı? Yoksa 3 ya bilmiyorum kaç aya randevu veriyorlar?
- 23 Mart 2019
- 1.644
- 2.908
- 133
İnşallah güzel sonuçlarla neticelenir sizin bekleyişinizdeBenim işlemlerde yetişmez ise benimde ücretli olacak.Ücret hakkında bilgi verdiler mi?Merhaba bilginiz için teşekkür ediyorum.dün hastanedeydik yaşım 40 olduğu için paralı yapdırıçaz mecbur. Bu üzden erken alıçaklarmış işleme. Ama yinede siperim test gününü beklememiz gerekyomuş. Üç ay sonraya verdiler randevu
- 23 Mart 2019
- 1.644
- 2.908
- 133
Evet ünivesiteye gidiyorum.Ama henüz tüp bebek servisine gidip bilgi almadım.Pazartesi eşim ve ben tahlil vereceğiz o gün gittiğimde prosedür nedir öğrenirim.Açıkcası ilaçlar için fiyatı 1000-2000tl arası değişiyor diye duydum.Çünkü herkesin kendine özel sağlık durumu olduğu için farklı farklı ilaç veriyorlarmış.peki bu fiyata pgt dahil mi?İnşallah her kes için. Evet 6000 TL + ilaçlar. Resepsiyonda çalışan bayan ilaçların fiyatını söylemedi bende merak ediyorum. Sizdemi unverstede tedavi görüyorsunuz?
pgt yapdırmak isteseniz dışarda yaptırmanız gerekiyor. O fiyata dahil değil. Acıkçası ben yaptırmak istedim dışarda sonra vaz geçtim. Gerek duymadık.Evet ünivesiteye gidiyorum.Ama henüz tüp bebek servisine gidip bilgi almadım.Pazartesi eşim ve ben tahlil vereceğiz o gün gittiğimde prosedür nedir öğrenirim.Açıkcası ilaçlar için fiyatı 1000-2000tl arası değişiyor diye duydum.Çünkü herkesin kendine özel sağlık durumu olduğu için farklı farklı ilaç veriyorlarmış.peki bu fiyata pgt dahil mi?
- 23 Mart 2019
- 1.644
- 2.908
- 133
Benim ikinci bebek trizomi18 olduğu için yaptırmak istiyorum aslında bakalım nasıl bir süreç bizi bekliyor.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinpgt yapdırmak isteseniz dışarda yaptırmanız gerekiyor. O fiyata dahil değil. Acıkçası ben yaptırmak istedim dışarda sonra vaz geçtim. Gerek duymadık.
- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
Klomen ve ovitrelle başarısız oldu. Uludağ üniversitesi de özel muayene için online randevuda özel doktor yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Siz bugün hastanademisiniz ne yaptınızAmin inşallah canım hepimiz için. Bu yolçuluk uzun ve yorucu . Rabbim sağlıklı saatli evladımızı kuçağımıza almağı nasip etsin.
Eklentiler
- 23 Mart 2019
- 1.644
- 2.908
- 133
Canım 02242952545 nolu telefonu ısrarla arayabilirsin.O hat üzerinden hocalara randevu veriyorlar.Eğer telefon ile ulaşamazsan hastaneye gitme imkanın var ise hastaneye gidip kadın hastalıkları polikliniğinden randevu alabilirsin.Doktor tavsiyesi istersen Bilge hocayı öneririm.Klomen ve ovitrelle başarısız oldu. Uludağ üniversitesi de özel muayene için online randevuda özel doktor yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Siz bugün hastanademisiniz ne yaptınız
- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
Tamam özelden mı aldınız randevuyuCanım 02242952545 nolu telefonu ısrarla arayabilirsin.O hat üzerinden hocalara randevu veriyorlar.Eğer telefon ile ulaşamazsan hastaneye gitme imkanın var ise hastaneye gidip kadın hastalıkları polikliniğinden randevu alabilirsin.Doktor tavsiyesi istersen Bilge hocayı öneririm.
Bende bu gün test yapdım moralim çok bozuk. 16 aralık eşimin ürolojisinde randevusu var.kurulum değerlendirilmesi için tahlillere bakıp karar veriçekler. Malesef randevular çok dolu. Siz yinede takip edin internetden bazen iptal edenler oluyor. Sabah 8:00 arayınİNFERTİLİTE POLKlomen ve ovitrelle başarısız oldu. Uludağ üniversitesi de özel muayene için online randevuda özel doktor yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Siz bugün hastanademisiniz ne yaptınız
Merhaba Bilgi hoça tüp bebek uzanımı? Ben tüp bebek için günümüzü bekliyoruzda. Allah nasip ederse eğer . İyi bir hocayla devam etmek isterimCanım 02242952545 nolu telefonu ısrarla arayabilirsin.O hat üzerinden hocalara randevu veriyorlar.Eğer telefon ile ulaşamazsan hastaneye gitme imkanın var ise hastaneye gidip kadın hastalıkları polikliniğinden randevu alabilirsin.Doktor tavsiyesi istersen Bilge hocayı öneririm.
- 23 Mart 2019
- 1.644
- 2.908
- 133
Bilfiğim kadarıyla bilge hoca,ışıl hoca,kemal ve Gürkan hoca tüp bebekle ilgileniyorlarmış.Bilge hoca tüp bebekle ilgileniyor mu bilmiyorum.Ben bir kaç kere bilge hocaya gittim.Direkt tüp bebek için randevu vermiyorlar diye biliyorum.Önce kadın doğuma gidiliyor,onlar gerek duyuyorlardı tüp bebek ya da aşılamaya gönderiyorlarMerhaba Bilgi hoça tüp bebek uzanımı? Ben tüp bebek için günümüzü bekliyoruzda. Allah nasip ederse eğer . İyi bir hocayla devam etmek isterim
- 23 Mart 2019
- 1.644
- 2.908
- 133
Evet ,mesai saati dışı ücretli öğretim görevlisi olarak.Üroloji içinde özel muayanehaneye gittik.Eşimin vövreklerle ilgili sıkıntısı olduğu için gidip ikisinide hallettikTamam özelden mı aldınız randevuyu
Biz artık tüp bebek bölmünde devam ediyoruz. İnşallah tüp bebek başarılı olursa Unverstede kontrollarımı iyi bir doktorda devam etmek istiyorum. Çünkü ben üç tane altı buçuk aylık bebeklerimi kayb etdim. Unverste araşdırma hastanesi olduğu için doğuma kadar orda devam etmek istiyorum. O üzden sordum sizden. Teşekkür ederim bilgileriniz içinBilfiğim kadarıyla bilge hoca,ışıl hoca,kemal ve Gürkan hoca tüp bebekle ilgileniyorlarmış.Bilge hoca tüp bebekle ilgileniyor mu bilmiyorum.Ben bir kaç kere bilge hocaya gittim.Direkt tüp bebek için randevu vermiyorlar diye biliyorum.Önce kadın doğuma gidiliyor,onlar gerek duyuyorlardı tüp bebek ya da aşılamaya gönderiyorlar
- 23 Mart 2019
- 1.644
- 2.908
- 133
Dışarıda aşılama ve tüp Bebek yaptıranlar çok geçmiş olsun canımAllah inşallah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder.Ben denk geldikçe sohbet ediyorum herkesin hikayesini dinliyorum.Genellikle artık maddi gücü kalmadığından ve özellerde çözüm bulamadıkları için üniversiteye gelen çok oluyor.Takıldığın birşey olursa özelden de yazabilirsin.Bildiğim her konuda yardımcı olmaya çalışırım.Biz artık tüp bebek bölmünde devam ediyoruz. İnşallah tüp bebek başarılı olursa Unverstede kontrollarımı iyi bir doktorda devam etmek istiyorum. Çünkü ben üç tane altı buçuk aylık bebeklerimi kayb etdim. Unverste araşdırma hastanesi olduğu için doğuma kadar orda devam etmek istiyorum. O üzden sordum sizden. Teşekkür ederim bilgileriniz için
Teşekkür ediyorum. Burası gerçek yaşanmışların hikayesi. Bilgi açısından bence iyi bi yer. Allah her kesin yardımçısı olsunDışarıda aşılama ve tüp Bebek yaptıranlar çok geçmiş olsun canımAllah inşallah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder.Ben denk geldikçe sohbet ediyorum herkesin hikayesini dinliyorum.Genellikle artık maddi gücü kalmadığından ve özellerde çözüm bulamadıkları için üniversiteye gelen çok oluyor.Takıldığın birşey olursa özelden de yazabilirsin.Bildiğim her konuda yardımcı olmaya çalışırım.
- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
Bana yarın arayın dediler aralık ayı randevular dolu imişEvet ,mesai saati dışı ücretli öğretim görevlisi olarak.Üroloji içinde özel muayanehaneye gittik.Eşimin vövreklerle ilgili sıkıntısı olduğu için gidip ikisinide hallettik