• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulturasonda çıkmayan gevelik

meraklikadin62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
78
19
3
24
Arkadaşlar ulturasonda ve kanda gebelik çıkmayıp sonradan gebe olduğunu öğrenen varmı ve beta 1.20 çıkıp hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmi

Arkadaşlar ulturasonda ve kanda gebelik çıkmayıp sonradan gebe olduğunu öğrenen varmı ve beta 1.20 çıkıp hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmi
5 değerinin alti negatif olarak geçer bu değer hamile degilsiniz anlamında şuanda ama tabi yükselir mi bilemem 2 günde bir aynı yerde kan verip bakabilirsiniz

5 değerinin alti negatif olarak geçer bu değer hamile degilsiniz anlamında şuanda ama tabi yükselir mi bilemem 2 günde bir aynı yerde kan verip bakabilirsiniz
Ogün ki kan değerine göre hamile değilsiniz. O değer ile ultrason neden baktırdınız ki. Ancak moralinizi bozarsınız. Yeni oluşan bir döllenme ise ara ara kan testi vererek artışı takip edebilirsiniz. Allah tez zamanda kavuştursun

Testi ne zaman yaptirdiniz, reglinizden ne kadar önce/sonra anlaminda soruyorum.

Suan bi gebelik yok gibi ama sonucta yukselen her beta 1.20 den gecerek yukseliyor. Erken yapilmis bir test de olabilir.

Testi ne zaman yaptirdiniz, reglinizden ne kadar önce/sonra anlaminda soruyorum.

Suan bi gebelik yok gibi ama sonucta yukselen her beta 1.20 den gecerek yukseliyor. Erken yapilmis bir test de olabilir.
En son temmuz 13 de oldum ondan sonra tık yok rahimde problem de yok bebek de yok adette yok sistim balon gibi oldum vallahi

Back