- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bence hayırlısı olsunBurada bi arkadas vardi ulturasona gore cinsiyet tahmini yapan banada bi bakabilirmi?![]()
Hadi ya amim saolasınızKız bence hayırlısı olsun
InsaAllah biz kızim olursaglikla gelsin..cinsiyet en son olaygerci neye gore yorum yapiyorlar bilmjyorum ama insallah gonlunden gecen olur
![]()
insallahh canim saglikli guzeller guzeli bir kizin olsunnInsaAllah biz kızim olur![]()
Aminn saolasin canim ❤❤insallahh canim saglikli guzeller guzeli bir kizin olsunn❤
![]()
Amin insaAllahkesenin sekline göre yorum yapıyorlar, top gbi yuvarlaksa kiz,degisik sekilliyse erkek diyorlar buna gore siznki erkek,saglicakla gelsin
ben anlamam ama, icimden erkek gecti hadi bakalimm acaba ne olacak ?? saglikla gelsinn, guzellikler ve nese getirsinn evinizeBanada yorum yapar mısınız
Üstteki 7 haftalık alttaki 10+5
ilk fotoğraf vajinal ultrasonsa kız karından ultrasonsa erkek bence.Banada yorum yapar mısınız
Canım onu nub teorisine göre cinsiyet belirleme miydi neydi o başlıkta bir arkadaş var paraya yazsan daha iyi olur bence.. Bana da ordan söyledi : ) 11. Ve 12. Haftalar arası ultrason görüntüsü olmalıymışBurada bi arkadas vardi ulturasona gore cinsiyet tahmini yapan banada bi bakabilirmi?![]()
Amiin canım teşekkür ederimben anlamam ama, icimden erkek gecti hadi bakalimm acaba ne olacak ?? saglikla gelsinn, guzellikler ve nese getirsinn evinize![]()
Karından ultrason ve benimde içime erkek doğuyo hepilk fotoğraf vajinal ultrasonsa kız karından ultrasonsa erkek bence.
Sanki erkek gbi hayırlısı olsunBanada yorum yapar mısınız
Kız sankiBanada tahmin yapabilirmisinz lütfen![]()