- 12 Ağustos 2023
- 32
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi prenses anne Adayi
-
Kızlar merhaba 4 hafta 4 günlük hamileyken hastaneye gittim doktorum ulturasondan keseye baktı kese göründü. Ulturason kağıdını elimize verdi ve baktığımda kesenin içinde köşe kısmında küçük nokta var o nedir sizce ?
Kesenin içinde ufak bi nokta varsa bebektir o, doktora yazın isterseniz anlaşılmıyorKızlar merhaba 4 hafta 4 günlük hamileyken hastaneye gittim doktorum ulturasondan keseye baktı kese göründü. Ulturason kağıdını elimize verdi ve baktığımda kesenin içinde köşe kısmında küçük nokta var o nedir sizce ?
Doktorum söylemiş olabilir ben o an ki mutlulukla hatırlamıyorum 6 Eylül'de gel kalp atışına bakacağız dediKesenin içinde ufak bi nokta varsa bebektir o, doktora yazın isterseniz anlaşılmıyor
Doktora sorsaydın ya
Mutluluktan ne yapacağımı bilemediğim için soramadım kusura bakmaDoktora sorsaydın ya
Önemli birşey yoktur büyük ihtimalle bebektir o daha çok küçük içinizi ferah tutun mutluluğunuza odaklanınDoktorum söylemiş olabilir ben o an ki mutlulukla hatırlamıyorum 6 Eylül'de gel kalp atışına bakacağız dedi
Önemli birşey yoktur büyük ihtimalle bebektir o daha çok küçük içinizi ferah tutun mutluluğunuza odaklanın
Önemli birşey yoktur büyük ihtimalle bebektir o daha çok küçük içinizi ferah tutun mutluluğunuza odaklanın
Rahim ağzı uzunluğu demekkÇok teşekkür ederimbu alt kısımdaki Dist ne demek değeri normal mi
4.5h haftalık gebelikte normal mi ?Rahim ağzı uzunluğu demekk
Yolk kesesi olabilir. Önce kese, sonra kese içinde yolk kesesi oluşuyor, sonra bebiş belli oluyor diye biliyorum ben. Fotoğrafta tam anlayamadım, tahminim bu şekilde. Hayırlı olsunKızlar merhaba 4 hafta 4 günlük hamileyken hastaneye gittim doktorum ulturasondan keseye baktı kese göründü. Ulturason kağıdını elimize verdi ve baktığımda kesenin içinde köşe kısmında küçük nokta var o nedir sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?