Ulturason fotoğrafında bebeğimi göremedim

mutlu1230

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
19
3
22
Son adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim doktorum ilk vajinal yolla ulturason yaptı keseyi ve bebeği nokta şeklinde gördük 1 hafta sonra kalbini dinleyeceğiz dedi ancak bugün karından ulturasonda bebeğin kalbini duyamadık doktor daha küçük olabilir geç döllenme olmuş olabilir dedi ancak ulturason fotoğrafında kese 14 mm ancak bebeği göremiyorum bilgisi olan varmı kötü bi durummu

14mm iken doktorun biri görmedi.hafyaya çağırdı.ayni gün başka doktora gittik bebeğe ait oluşumları gördü rahatladık.5+4ile uyumluydu.6+4tede kalp atışını duymuştuk.saglikli doğum yaptım bu arada.sizin geçen hafta kese ölçünüz kaçtı?benim 14mm dediğinden 1hafta öncesi sadece kese görünmüştü öğün kese 4+3te 5mm ymiş.gunde 1.1mm falan büyüyor kese

Kese boyutlarına takılma kuzu aynısını ben de geçenlerde böyle bir SORULAR sormuştum ama bu tamamen bebek küçük olduğu için mm takılmamak gerekiyormuş bebek büyüdükçe bazı şeyler netleşmiş geç döllenme ise görmemen olabilir normaldir kese göründüyse haftaya mutlaka bebeğin atışını da duyarız ama normal adet takvimine göre geçti değilse evet görünmesi gerekirdi ama sen yine de. Kadar da olsa görmüşsün zaten o şekilde görünüyor bir bebek işareti gibi durmaz ki çok nokta Gibi durur

Canım kese boyutuna takılma daha çok erken bir kaç gün sonra tekrar git bak inşallah bebişin seninledir

İlk defa kese cmini söyledi ilk vajinal yolla baktı zaten o zmn yuvarlak içinde nokta vardı ama ben gözümle gördüğüm kadar küçüktü kese bu sefer karından ulturason ile baktiğinda 14 cm kese dedi gözüme büyük geldi ancak göremedim bebeği

Son düzenleme:
Anladım canım.dedigim gibi 14mm iken bomboştu eski yorumlarımda fotosuda varmiş kesemin ordan baktım.1hafta daha sabret inşallah seninledir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…