Ultrasonu nezaman yaparlar?

Kan verince hcg yüksek cikinca yapmiyorlarmi?
bende 600 küsürken baktı ama göremedi. regl gecikmesinin 2.günüydü. en garantisi için doktorlar regl gecikmesinin 10.gününe randevu alın diyor bu yüzden. ben sonrasında öyle yapmistim ve direkt keseyi görmüstük. yani doktor bakar onda sorun yok ama kese vs görünmezse siz bosuna stres yasarsınız

Hcg cikinca ne yapmadı lazim maruz görün lütfen Türkiye Almanya’dan geldimde
Bi şey yapmanız lazım değil, 5-6 hafta civarlarında kese görünür 6-7 hafta civarlarında da kalp atışı duyulur, garanti olsun her hafta aynı stresle uğraşmayayım diyorsanız 7. Haftanın başlarında gidin isterseniz

bende 600 küsürken baktı ama göremedi. regl gecikmesinin 2.günüydü. en garantisi için doktorlar regl gecikmesinin 10.gününe randevu alın diyor bu yüzden. ben sonrasında öyle yapmistim ve direkt keseyi görmüstük. yani doktor bakar onda sorun yok ama kese vs görünmezse siz bosuna stres yasarsınız
Almayandan yeni geldigim icin tam bilmiyorum hcg vericem diktorla konuşcammi hiç bilmiyorum birsey

Hcg cikinca ne yapmadı lazim maruz görün lütfen Türkiye Almanya’dan geldimde

Almanya’daki sistemi biliyorsunuzdur o zaman zaten ultrasona çok az giriliyor. Türkiyede de doktora göre değişiyor konu öyle bir sistemi yok. Ben ilk kez 8. Hafta girdim ultrasona her şey gözüktü. Erken girmek sadece strese sebep oluyor..
Hcg 2000 üzeri olmalı en azından kalp atışı için ama doktorun görüşü önemli.

X