• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Ultrasonla kese ne zaman görülür ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurdiyebirii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
56
18
18
26
Kızlar merhaba burda çok fazla destek olup bilgilendirdiniz , 20 Şubat son regl tarihim . Bugün doktora gittim 5+3 olduğumu söyledi keseyi göremedi . Vajinal ultrason yapmadı . Siz kaç haftalıkken normal ultrasonla gördünüz keseyi ?

Kızlar merhaba burda çok fazla destek olup bilgilendirdiniz , 20 Şubat son regl tarihim . Bugün doktora gittim 5+3 olduğumu söyledi keseyi göremedi . Vajinal ultrason yapmadı . Siz kaç haftalıkken normal ultrasonla gördünüz keseyi ?
Dört haftalıkken karnımdan minicik görünüyordu vajinal bakmıştı net bir şekilde gördük. Beşinci haftada karından görünmesi gerekiyor aslında görememiş olabilir mi ?

Bilmiyorum pazartesi gel dedi 😞😞
son adet tarıhıne gore 5+3 ama daha kucuk olabılır kese gorundukten sonra anlasılır o .:) herkesın ultrasonu da oyle cok ıyı degıl. kalıte farkı da oluyor canım benım herseye moral bozmayın. kan tahlılı ne zaman verdın artısın nasıldı ? ne zaman ogrendın yanı hamıle oldugunu. onun da hafta acısından yardımı dokunur dıye dedım

Back