• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasonic böcek kovucu

arzutr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
471
9
118
48
İstanbul
hanımlar evde kalorifer böcdeği var. her akşam birtane görür oldum.. geneldede mutfak ve yakınlarında. raid ilaçlar sıktım ama olmadı. kısa süreliğine görğnmüyolar sonra tekrar oluyo. muhtemelen apartmanda var ve giriyolar. şu elektronik böceksavarlar varya hani. ya fişe takıyosunuz yada kablolu oluyor. haşere ve fare kovucu diye. kulanan bilen varmı bu cihazları. yada bildiğiniz başka yollar varmı.

ben geçen yaz almıştım fişi yandı.tekrar değişim yaptılar sürekli fişte takılı bırakamıyorum.tedirgin oluyorum.belki sürekli taksam fişte bi faydasını görürüm.yine evde böcek oluyo.naftalin koydum mutfak dolabının altına yine fayda etmedi.

şırınga içinde krem tarzı bir ilaç aldım bende. ama yinede varlar. bu cihazdan medet umuyodum oda olmadı. asit borik diye bişey varmış. haşlanmış patates içine katıp sağa sola bırakılıyormuş. larvalarıyla birlikte yok ediyomuş. şimdi bide onu deneyeceğm

benım iş yerınde var ama fare için aldık kablosu ile prize 24 saat baglantılı.fare konusunda işe yaradı ama böcek konusunda nasıl bılemem

bende var fare ve haşere kovucu
ben memnunum ağaçlık ve rutubtli boğaz havasında sık sık karşılaştığım akreplere bi dur diyebildim memnunum
bahar başından sonbaharın sonuna kadar fişte takılı duruyo

işe yarıyo diyende var yaramıyo diyende var . kafam iyice karışı . pahalıda bir cihaz alınca 2 ane almak istiyorum boşa para vermiş olmaktan bktım. böcek ilaçlarına verdiğim paranın hesabı yok. küçücük bir şırınga ilaca 80 lira verdim. büyük böcekler kayboldu bu sefer minicik yavruları kaldı. onlarda büyüyecek sürekli yumurtlayacaklar. off ya evi yakasım geliyor.

hanımlar evde kalorifer böcdeği var. her akşam birtane görür oldum.. geneldede mutfak ve yakınlarında. raid ilaçlar sıktım ama olmadı. kısa süreliğine görğnmüyolar sonra tekrar oluyo. muhtemelen apartmanda var ve giriyolar. şu elektronik böceksavarlar varya hani. ya fişe takıyosunuz yada kablolu oluyor. haşere ve fare kovucu diye. kulanan bilen varmı bu cihazları. yada bildiğiniz başka yollar varmı.

tıkla yardımcı olur sanırım . ELEKTRONİK PEST CONTROL FARE | HAŞERE | AKREP | YILAN KOVUCU

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X