Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de 13 haftalık bebeğim cinsiyet i tahmin edebilir misiniz ?Kız bence
Erkek. Gibi geldi banaMerhaba benim de 13 haftalık bebeğim cinsiyet i tahmin edebilir misiniz ?
Merhaba benim de 13 haftalık bebeğim cinsiyet i tahmin edebilir misiniz
Teşekkür ederimErkek. Gibi geldi bana
Erkek gibiMerhaba benim de 13 haftalık bebeğim cinsiyet i tahmin edebilir misiniz ?
Teşekkür ederimErkek gibi
Merhaba canım bana da tahminde bulunur musun 13 haftalıkErkek gibi
Kız benceMerhaba canım bana da tahminde bulunur musun 13 haftalık![]()
Demet hanımcım bizim için mi dedinizkiz gibi nubu duz duruyor
yok askim bircecim e dedim ama sanada bakinca oyle hissettimDemet hanımcım bizim için mi dediniz![]()
Tamamdır teşekkür ederimyok askim bircecim e dedim ama sanada bakinca oyle hissettim
Daha çok erken 8 haftalık 12’haftanda istersen renkli ulturason çektir o şekilde öğrene bilirsin bana doktorum cinsiyet oluşumu 8 9’10’11’12 haftaya kadar sürer demişti ama acele etme derim benim 18 haftalık yok erkek yok kız gibi diyorlar az sabırlı olmamız gerekiyor ama biz anneler hemen öğrenmek istiyoruz hayırlısı neyse o olsunBize de bakar mısınız sekiz haftalık
Eki Görüntüle 3469258
14 haftamda çektirdiniz ulturason ama.ilk hafta söylemedi başka başka doktorlar gittim ama öğrenemedim halenKız bence