Çok teşekkürler. Cevap yazdım sanmıştım ama becerememişim :)benım de 5+3de kese 3mm idi bebeği görüp kalbini duymam 8haftayu buldu icini ferah tut canım
Çok küçük henüz sabırlı olun 2 haftaya belli eder kendini minnoş stresten uzak durun iyi şeyler düşününMerhaba ben yeni üye oldum. Yazacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bir kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kaldım. 22 eylülde regl olmuştum en son... Doktor 30 ekimde direkt karnımdan bakıp keseyi gördü. İçinde bir şey göremediğini, şu an çok küçük olduğunu söyledi. 3 mm ölçmüş keseyi.. fotoğrafı ekliyorum. Sanki kesenin uzun kısmını değil, rastgele 2 noktadan ölçmüş gibi geldi bana. İçinde bir şey görememesi de canımı sıktı. İlk tecrübemde hamile olduğumu öğrendiğim hafta kürtaj olmuştum ve bu korku yarattı bende... içimi rahatlacak bir şey duymak istiyorum açıkçası.
İnşallah söylediğiniz gibi olurÇok küçük henüz sabırlı olun 2 haftaya belli eder kendini minnoş stresten uzak durun iyi şeyler düşünün
amin hepimizin canım haber ver bana da bu sen de ssğlıklıca kavuş insanlar miniğinleÇok teşekkür ederim. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz :)
Haftaya perşembe kontrolüm var inşallah güzel haberler alırım
Amin, isteyen herkese nasip olsun. Süreci paylaşırım tabi kiamin hepimizin canım haber ver bana da bu sen de ssğlıklıca kavuş insanlar miniğinle
Çok erken canım daha sıkıntı etme kesen görünmüş sonuçta bende böyle gorundukten iki hafta sonra kalp atışıni duydum sıkıntı yapma hayırlı olur insalahMerhaba ben yeni üye oldum. Yazacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bir kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kaldım. 22 eylülde regl olmuştum en son... Doktor 30 ekimde direkt karnımdan bakıp keseyi gördü. İçinde bir şey göremediğini, şu an çok küçük olduğunu söyledi. 3 mm ölçmüş keseyi.. fotoğrafı ekliyorum. Sanki kesenin uzun kısmını değil, rastgele 2 noktadan ölçmüş gibi geldi bana. İçinde bir şey görememesi de canımı sıktı. İlk tecrübemde hamile olduğumu öğrendiğim hafta kürtaj olmuştum ve bu korku yarattı bende... içimi rahatlacak bir şey duymak istiyorum açıkçası.
İnşallah ben de duyarım. Teşekkür ederimÇok erken canım daha sıkıntı etme kesen görünmüş sonuçta bende böyle gorundukten iki hafta sonra kalp atışıni duydum sıkıntı yapma hayırlı olur insalah