Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde hic yoktu uykuda olan yumurtalari uyandirmak icin prp islemi yapildi prp oncesi hic yokken prpden sonra 5 adet folikulum oldu amh sonucunuzdan sonra prp yaptirmanizi siddetle tavsiye ederimkızlar merhaba, iki aydır adetimin 4.gününde yumurta sayımı yaptırıyorum. ancak yumurta bulunamıyor. fsh 9, e2 23 amh bu ayda bakılacak. yumurtayı ortaya çıkarmak için yapılabilecek bir şey var mı?
Amh değerim 5.47 çıktı ancak fsh bu ay 11 e yükseldiği için doktor tüp bebek acilen diyorAmh değeri kesinlikle adet in 3. Günü
Amh 5.47 . Yani her ikisi de değil ama görülemiyor yumurta. Fsh 11 oldu bu ayAmh değeri değişen bir değer değil istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz. Yumurta kontrollerimi doktorum hep adetin 2.günü yapardı. Yumurta görülemiyorsa muhtemelen amh düşük ya da pcosunuz.
Tüp bebek diyor , vitamin ilacı gibi bir şey verdi doktor tüp bebek olana kadar kullanacakmışımDuruma gore ilac felan mi verecek doktor
Alttan baktı bana sürekli. Yüksek çıkabilir tabi ki bununla ilgili değil oUltrason alttan mi oluyor bende göbekten yapti hersey normal görünüyor dedi ? Ama fsh bu durumda yüksek cikabilir mi
Prp nedir acabaMerhaba benimde hic yoktu uykuda olan yumurtalari uyandirmak icin prp islemi yapildi prp oncesi hic yokken prpden sonra 5 adet folikulum oldu amh sonucunuzdan sonra prp yaptirmanizi siddetle tavsiye ederim
Fsh normal , e2 güzel diğerleri hakkında fikrim yokMerhaba benim de testlerime bakar mısınız?
Sizde de muhtemelen pco var değeriniz çok fazla o sebepten görünmüyor yüksek ihtimalle. Fsh ı 10 un altına indirdiniz mi normale dönüyor çok da fazla değilmiş moralinizi bozmayınAmh 5.47 . Yani her ikisi de değil ama görülemiyor yumurta. Fsh 11 oldu bu ay
Kağıtta pcos sınırı 6.30 diyor ya da 6.80 miydi neydi öyle bir şey. Ultrasonda görünen bir şey yok zaten temizdiSizde de muhtemelen pco var değeriniz çok fazla o sebepten görünmüyor yüksek ihtimalle. Fsh ı 10 un altına indirdiniz mi normale dönüyor çok da fazla değilmiş moralinizi bozmayın
Kaniniz alinip ayristirilip yumurtaliklariniza enjekte ediliyorPrp nedir acaba