Ultrasonda surekli namaz kilar pozisyonda

d3m3tika01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
190
55
98
32
Kizlar başlığa yazdığım gibi bebegim her ay kontrole gittiğimizde yuz ustu yatiyor namaz kilar sekilde hic basina gelen oldumu 24 haftaligiz boyle olupta bebegi dönen ve normal dogum yapan oldumu acaba cunku bana doguma kadar bu sekilde yaticakmis gibi geliyor ve bir hafta geriden geliyormusuz gec dollenme olabilirmis ama arayi acmamasi lazimmis neler yesem ne yapsamda bu bir haftalik araligi kapatabilirim

Canım keşke fikrim olsa da yardımcı olabilsem...

Doktorun ne diyor peki vardır mutlaka bir yorumu?

Benim bebeğim 5defa döndü canım hatta Doğuma az kala tersti dönmezse salı günü alırız sesi doktor pzt döndü sancı geldikçe normal doğurdum:)

Benm de her gittigmde oyle diyor canm. Sirf o yuzden cinsiyeti hala tam gosteremedi bize. Ama bir sorundan bahsetmedi baska. Son haftalarda hep donuyorlarmis zaten. Simdiden bi yorum yapmaz heralde daha cok var..

ben annem bana hamileyken 7 ayda bile aynı secdeye varır pozisyonda yatıyormusum. cinsiyetimide hiç görememişler annemde artık ne olursa olsun demiş :) annem normal dogum yapmış ayrıca

Ben 27 haftalik hamileyim 7. Ayin icindeyim hala secde pozisyonunda hiç düzelmedi aynı tedirginliği yasadigim icin yazmak istedim ne zaman dönecekte yüzünü görecegiz çok merak icindeyim

Back
X