- 13 Şubat 2025
- 24
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi marlasinger75
-
Cok kicuk ben de emin olamadim sizi uzmek istemem benimki ayni sekilde 1600 beta ile net gorunmustu. Gec dollenme olabilir bekleyin.Sat 15 ocak bugun kan sonucumda beta hcg değerim 1902 çıktı. Vajinal muayenedeki ultrason görüntüm de aşağıdaki gibi, doktor kese gibi de değil gibi de dedi.. yorumlarınıza ihtiyacım var salı tekrar gel dedi..
Cok kicuk ben de emin olamadim sizi uzmek istemem benimki ayni sekilde 1600 beta ile net gorunmustu. Gec dollenme olabilir bekleyin.Adetini
Gecikmenizin kaçıncı günüydü? Benim daha 2.günümCok kicuk ben de emin olamadim sizi uzmek istemem benimki ayni sekilde 1600 beta ile net gorunmustu. Gec dollenme olabilir bekleyin.
Cok kicuk ben de emin olamadim sizi uzmek istemem benimki ayni sekilde 1600 beta ile net gorunmustu. Gec dollenme olabilir bekleyin.
Teşekkür ediyorum zaten hastanedeki cihazlar cok eski.. teşekkürler ilginizeKesenin net gorunmesi için 3000civarini gecmesini beklemek gerekir, yoksa silik görünüyor net görünmediği için net açıklama yapamıyorlar, hayırlısı olur inşallah
5. Günümdü. Ama çok daha çok erkenmiş kesin çıkar haftaya o zamanGecikmenizin kaçıncı günüydü? Benim daha 2.günüm
Daha çok erken bence inşallah sağlıklı ilerlerGecikmenizin kaçıncı günüydü? Benim daha 2.günüm
Allah razı olsun siz de sağlıkla büyütün inşallah5. Günümdü. Ama çok daha çok erkenmiş kesin çıkar haftaya o zaman
SağolunDaha çok erken bence inşallah sağlıklı ilerler
Sağolun sizde güzel haberler alıp sağlıklı bir hamilelik geçirin sağlıkla kucagınıza alın inşallahAllah razı olsun siz de sağlıkla büyütün inşallah
Merhaba, tekrar gittinizmi? Durumunuz nedirSat 15 ocak bugun kan sonucumda beta hcg değerim 1902 çıktı. Vajinal muayenedeki ultrason görüntüm de aşağıdaki gibi, doktor kese gibi de değil gibi de dedi.. yorumlarınıza ihtiyacım var salı tekrar gel dedi..
Merhaba, tekrar gittinizmi? Durumunuz nedirSat 15 ocak bugun kan sonucumda beta hcg değerim 1902 çıktı. Vajinal muayenedeki ultrason görüntüm de aşağıdaki gibi, doktor kese gibi de değil gibi de dedi.. yorumlarınıza ihtiyacım var salı tekrar gel dedi..
Yarın gideceğim inşallahMerhaba, tekrar gittinizmi? Durumunuz nedir
İnşaALLAH sizinledir benişinizYarın gideceğim inşallah
Aminnn Allah razı olsunMerhaba, tekrar gittinizmi? Durumunuz nedir
İnşaALLAH sizinledir benişiniz
ArdahanlımısınnnAminnn Allah razı olsun
YaaaArdahanlımısınnnbende ardahanlıyımm
Ardahanlıyım ama belçikada yaşıyorumYaaaardahanlı değilim ama orada yaşıyorumm siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?