• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ULTRASONDA GÖRÜNMÜYOR :(

hulya1905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
9
2
1
30
MERHABA HANIMLAR, ben çok yeni bir üye ve çok da yeni bir gebeyim ama biraz endişeliyim çünkü ultrasonda bebeğim görünmedi, aslında konuyu şu şekilde toparlamam gerekirse;

gebelik testi yaparak öğrendim ilk hamileliğimi silik çizgi çıkmıştı bende ertesi gün hastaneye gittim ilk kan testimde sonuç 81,85 çıkmıştı dört gün sonra gittiğimde 472,78 çıktı doktorum dört gün sonra gelirsen keseyi görebiliriz inşaallah demişti ama dört gün sonra yani bugün gittiğimde kesem görünmedi ve doktor kan testi istedi benden bugün yaptırdığım kan testimde sonuç 1221.21 çıktı doktor pazartesi gelirsen keseyi görürüz dedi.

SİZCE BU GİTMEMDE KESE GÖRÜNÜR MÜ? çok endişeleniyorum bir şey olmasından ilk gebeliğim olduğu içinde biraz heycanlıyım açıkcası lütfen bu konuda bilgisi olan herkes cevap verirse çok mutlu olurum gerçekten benim için çok önemli çünkü CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

Cnm yerlesme asamasinda olabilir insallah gorursunuz ben 6binlerdeyken ogrendim gebeligimk o yuzden hemen gorduk

Canim benimde beta daha fazlarken gördüm sanırım 6binlerdeydi . Çünkü benimki geç döllenme olmuş kese gozuktugundede bebeğini görmek içinde biraz daha fazla bekledim . Artışın gayet iyi İnsaAllah görürsün

MERHABA HANIMLAR, ben çok yeni bir üye ve çok da yeni bir gebeyim ama biraz endişeliyim çünkü ultrasonda bebeğim görünmedi, aslında konuyu şu şekilde toparlamam gerekirse;

gebelik testi yaparak öğrendim ilk hamileliğimi silik çizgi çıkmıştı bende ertesi gün hastaneye gittim ilk kan testimde sonuç 81,85 çıkmıştı dört gün sonra gittiğimde 472,78 çıktı doktorum dört gün sonra gelirsen keseyi görebiliriz inşaallah demişti ama dört gün sonra yani bugün gittiğimde kesem görünmedi ve doktor kan testi istedi benden bugün yaptırdığım kan testimde sonuç 1221.21 çıktı doktor pazartesi gelirsen keseyi görürüz dedi.

SİZCE BU GİTMEMDE KESE GÖRÜNÜR MÜ? çok endişeleniyorum bir şey olmasından ilk gebeliğim olduğu içinde biraz heycanlıyım açıkcası lütfen bu konuda bilgisi olan herkes cevap verirse çok mutlu olurum gerçekten benim için çok önemli çünkü CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
vajinal ultrasonda kese 1500 üstünde gözükür. eğer karından ultrason yapıyorsa 5000 olmadan çok zor gözükmesi.o yüzden karından ultrasonsa pazarteside gözükmeyebilir.

Canım 4 gün ara için son yükselme biraz düşündürücü ama belli bi oranda olduğu içinde doktor ekstra bi durum görmemiş sanırım.

Sen takipte ol insallah leseyi gorursunuz kesin birsey demek icin erken.
Ama beta sonuclarinin hepsini soyleyerek belirt doktora.

Canım 4 gün ara için son yükselme biraz düşündürücü ama belli bi oranda olduğu içinde doktor ekstra bi durum görmemiş sanırım.

Sen takipte ol insallah leseyi gorursunuz kesin birsey demek icin erken.
Ama beta sonuclarinin hepsini soyleyerek belirt doktora.

yani düşündürücü deerken biraz daha detay verebilir misiniz :(

yani düşündürücü deerken biraz daha detay verebilir misiniz :KK43:

4 gun diyorsun ya mesela nasil?
Pazartesi ve Cuma mı?
Pazartesi ve Perşembe mi?

Mesela Pazartesi verdigin değerin iki katini gormelisin Çarşamba,Çarsamba gordugun degerinde iki katini gormelisin Cuma.
Yani günleri örnek verdim ama öyle hesapla.

Ama arada 3 gun varsa degerinde guzel.Gormek icinde erken hic canını sıkma❤

Kardeş 2 gunde 1 yüzde 60 ı kadar yükselirse sağlıklı bir gebelik bir de saat bile çok fark ediyor
Ben 2000 de vajinal ve sonrasında kârından gördüm 2000 den önce görmek zor ki benimki tup bebek yani döllenme vakti belli lütfen stres yapma değerin iyi sıkıntı yok unutma saatler bile çok önemli bu hormonda ..

çok teşekkür ederim canım daha iyyim çok saol bu pazartesi doktora gittim ve doktor gebelik kesesinin olduğunu söyledi çok şükür iki hafta sonra tekrar gidicem kusura bakmayın yazamadım buraya tekrar

Ya cok sevindim en azindan yeri yurdu belli artik :) Insallah hep iyi haberlerini al bebişininnn❤

Kesenin karindan gorunmesi gebeligin haftasina bagli oldugu kadar kullanilan cihaz, annenin kilosu vs ile de iliskilidir.

İlk gebeligimde 65 kiloydum, kan degerleri 200 lerdeydi, doktorum 10 gun sonra gel dedi muhtemelen 7-8 binlerdeyken kararti seklinde gorundu kese.

İkinci gebeligimde 50 kiloydum kan sonucu 400 du, 3 gun sonra kontrolde keseyi gorduk kabak gibi, muhtemelen deger henuz 1000 bile yoktu. Doktorum bile sahane kilo vermissin bak keseyi ne kadar gec gormustuk gecen sefer, bu kez ne kadar kolay oldu dedi.

Cok kilolu bir kuzenimin detayli ultrasonu bile yapilamadi, bazi bolgelerdeki yaglardan goruntu almak guclestigi icin... 20 li haftalardan soz ediyorun dusunun...

Her gebelik saglikliymis gibi muamele edin lutfen. Strese gerek yok

Back