Bende cok merak ediyorum, benim bebegimde haftasindan daha gelismis bi bebek.. Buyuk ihtimalle erken dogar..mantiken.Eğer tam günümü doldurursam doğum için, ultrasonda 7-8 gün daha büyük çıkan bebeğimin tarihi mi doğum tarihim olur,yoksa yine de son adet tarihimden hesaplanan gün mü?
Mesela 23 temmuz tam doğum tarihim adetime göre, ama ultrason ölçümüne göreyse 16 temmuz.Hangisi şimdi?
Bende bir karar verebilsem nomal mi sezeryan mı diye de artık aşağı yukarı tarih bilsem bu hafta çatı muayenesi yaptırcam bakalımBenim doktorum da son adet tarihine göre dedi,39. hafta bitince sezaryen yapacak.
Benim de önden gidiyor gebeliğim.36+4'de küveze girdi mi acaba?Bir de gerçekten kilolu doğdu mu haftasına göre?Ben stres yapıyorum da bu durumu.Ben usg ye gore dogum yaptim.
Usg de kizim 38+4
Sata gore 36+4tu.
Usgde dogum 20 temmuz dedi
Doktor 10 agustos dedi.
Kizima 15 temmuzda sancilandim.rahim acilmamasi ve kizimin strese girmesi ile
17 temmuzda acil sezeryan ile aldim kucagima
Benim de önden gidiyor gebeliğim.36+4'de küveze girdi mi acaba?Bir de gerçekten kilolu doğdu mu haftasına göre?Ben stres yapıyorum da bu durumu.
İçim rahatladı,teşekkür ederim.Benimki de öyle hemen hemen.36 bittiğinde 3500 gramdı.Hayir girmedi doktor olculerinin boy ve kilosunun tam 38 haftalik bebek gibi dedi.
3.250 gram 50 cm di canim
İçim rahatladı,teşekkür ederim.Benimki de öyle hemen hemen.36 bittiğinde 3500 gramdı.
Teşekkür ederim canımBenim sezeryan dogumum olacak 2 hafta onden gidiyor bebegim gecen gun sordum doktoruma sat a gore doguma aliyoruz dedi