ultrasonda bebişin baş ve karın bölgesinde gerilik

kahvelikurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
372
39
34
merhaba kızlar
28+3 günlük hamileyim. bu güne kadar herşeyim normal gidiyordu fakat 3 gün önce bebeğimin
kafa ve baş bölsenin 10 gün kadar geride kaldığını öğrendim. kemikleri haftayla uyumlu..
dr um ara açılırsa 34-36 hafta arası alır küvezde besleriz diyor ama üç gündür çok üzülüyorum.zaten bebeğimiz kolay olmadı.
bu arada 8 gündür ağır grip ve öksürük oldum.dr.um bununda etki edebileceğini söylüyor.
var mı bizim gibi geride olup açıgı sonradan kapatan??? deneyimleriniz neler?

Canımm hiç korkmaaaa sakın çok var öyle hep kk da okudum...Sonradan açığını kapatıyor zaten ultrasonla arasında 1 2 hafta fark çıkabiliyormuş sakın stres yapmaa strese girip bebeğinide strese sokma hep olumlu düşün..İnşallah herşey yoluna girer bebeğine sağlıkla kavuşursun

büyük oğlum 36. haftaya kadar 2-3 hafta geriydi. izne ayrıldıktan sonra arayı kapattı. 3400 gr 50 cm doğdu. inşallah sizde de sorun olmaz. arkadaşımın bebeği gelişmediği için erken alındı 15 gün kadar küvezde kaldı. sonra sağlıklı bir çocuk oldu. korkmayın, iyi düşünün iyi olsun

hıc korkma 34 36 da bebısın dogarsa korkulacak bısey oln-maz Allahın ıznıyle stres cok etkılıyor stres yapma sakın

Merhaba sadece kafa ve baş çevresi mı gerideydi merak ettim . Çünkü benim de şuan öyle ve doktor beni korkutuyor.

Merhaba sadece kafa ve baş çevresi mı gerideydi merak ettim . Çünkü benim de şuan öyle ve doktor beni korkutuyor.
ilk başta kafa ve karındaydı sonra kemiklerde de gerileme basladı. tetikdeydik dogum için ama karnımda öldü 32. haftada .. sizi korkutmak da istemiyorum ama bebek hareketlerine cok dikkat edin. bu arada bizim bebeğin gerilik sebebi gobek kordonunda damar eksikliğiydi. beslenemedi yavrum

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm baştan söylemiş miydi doktor damar eksikliği diye. Bende öyle bir sorun yok allaha şükür beslenmesi güzel sadece kafa çevresi geriden geliyor dedi. Çok üzüldüm

Başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm

Yazmadan duramadım o kadar üzüldüm ki şu miraç kandilin de sana da bir yasin okuyacağım allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bebek versin . dua edeceğim senin için ....

Yazmadan duramadım o kadar üzüldüm ki şu miraç kandilin de sana da bir yasin okuyacağım allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bebek versin . dua edeceğim senin için ....
Allah razı olsun canım. Dr tahmin etti, detaylı ultrasonda belli oldu. Nasip bu işler, Allah seni n bebegine sağlık sıhhat versin. Sağlıkla al kucağına.

cnm yanlış bilmiyorsam 1-2 hafta geriden gelmesi normal karşılınıyo. Ve inan bana bu ara zamanla kapanabilcek bi ara. Önnemli olan daha da gerilememesi.Ayrıca kuvezde beslemek çok sıkıntılı bir durum değil. 30. haftadan önce doğum yapıp bebeği günlerce küvezde kalıp sonra sağsağlim hastaneden çıkan bir çok bebiş var. Stres yapmayı kendinize.

yazınız için teşekkrler Allah razı olsun ama biz bebeği kaybettik. bir önceki msjda yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…