ultrasonda bebeklerden biri hareketli diğeri çok kımıldamıyo başına gelen varmı ACİL

esindirim

AGGHHEHHOGRE
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
438
1
Kalp atışları suları iyi dedi doktor ama ben endişeleniyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu? Boşuna mı panik yapıyorum?

cnm bu tarz duygular normal,ama bebişlerin durumuda normal..merak etme olabilir..benimde bir oğlum kıpır kıpırdı biri uykucu poposunu zor çeviriyordu.....endişelerin yersiz.. telaş yapma herşey güzel geçer inş.

Canım çok teşekkür ederim sabahtan beri cvp bekliyordum İnşallah söylediğin gibi herşey yolundadır. tüm isteyenlerle birlikte benimkiler de aklı ruhu bedeni sağlam sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar İnşallah

Kalp atışları suları iyi dedi doktor ama ben endişeleniyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu? Boşuna mı panik yapıyorum?

Ben de 21 haftalık ikizlerime hamileyim. İkisi de erkek. Özellikle ilk aylar biri yerinde durmuyordu, diğeri de eli ağzında bağdaş kurmuş oturuyordu:) Biri o kadar hareketliydiki dr ölçmekte zorlanıyordu. Ben de sizin gibi sakin olanı için önce endişelendim. Sonraki ultrasonlarda da diğeri için endişelendim çünkü çok hareketli olduğundan ikizine göre kilosu daha azdı. Annelik (hamileleik) bu olsa gerek, hem endişelisin... Herşeylerinin normal olduğunu söylüyorsun, endişelenme ve tadını çıkar, ben artık öyle yapıyorum:)

merhaba canım bende 34 haftalık hamıleyım prenseslerıme bende de bırı dıgerıne gore cok hareketsızdı hatta ıkı gun boyunca hıc hareket etmedıgı oldu dr aradım bı problem yoksa normaldır demıstı kı onerdıklerını yaptım mınık mınıkte olsa hıssettım yanı panık yapma cıkolata ye meyve suyu ıc ben oyle harekete gecırtmıstım yaramazları ıns.temmuz 15 de kawuscagım yawrucuklarıma rabbım herkese nasıp etsın muhtesem annelık duygusunu

Allah hepinizden razı olsun Umarım sağlıkla kavuşuruz kuzularımıza cümleten. Ama çok endişeleniyorum elimde değil 10. ve 11 hafta ikisinde de hareket olmayınca insan ister istemez telaşa veriyor. Geçen hafta dr karnıma pıt pıtladı da öylesine bi salındı sıpa:) Diğerinden az daha küçük boyu ama çok okudum hep normal yazıyor böyle durumlar için ki ilk başta benim tek kese vardı zaten sonra 3 tane göründü biri küçüktü ondan kalp atışı alamadık gitti yavrum kesesi duruyor dr zamanla o da gider dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin İnşallah.

Son düzenleme:

benimde kızım çok kıpırdıyor oğlum fazla kıpırdamıyor doktora söyledim kalp atışları bile farklı hızda atıyor normal dedi panik yapma bence oğlum kilo olarak kızımdan daha büyük ama hareketlerını daha az hissediyorum birde oğlum biraz daha aşağıda duruyormuş ondan da olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…