- 24 Mart 2019
- 109
- 13
- Konu Sahibi Ayca parlak
Arkadaşlar 15 haftalık bebek ultrasonda her türlü görünür mü?doktor karnımın altına tam vajinanın üstüne baktı .benek olsa orada mı görünür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 haftalık bebeğe genitalin tam üstünden bakılırsa görülür mü? Yoksa daha da mı yukarı bakması lazım onu merak ediyorumEvet canm, genital bölgenin tam üstünden bakılıyor. İlerleyen gebeliklerde bebek daha da büyüyünce yukarıdan da görülebiliyor
Daha nasl izah edebilirim, bilemedimGobek deliginden de bakasa görünür.
Etsen de anlamayacak gibi, böyle bir soru sorduğuna göre boşuna yorma kendini arkadaşımDaha nasl izah edebilirim, bilemedim
Zorlamı yorum yaptırıyolar size anlamıyorum. Rahatszsan yapma Allah Allah .Etsen de anlamayacak gibi, böyle bir soru sorduğuna göre boşuna yorma kendini arkadaşım
Neden işine gelmedi mi arkadasim doğruyu soyleyince.?Zorlamı yorum yaptırıyolar size anlamıyorum. Rahatszsan yapma Allah Allah .
Doğru söylediğin şey ne ? Benim merakım var ve burası bunun için var . Kimse sana yaz demiyo . Yazıyorsan da faydan olsun boş yapıcağınaNeden işine gelmedi mi arkadasim doğruyu soyleyince.?
Gayet faydalıydı yorumum anlayabileneDoğru söylediğin şey ne ? Benim merakım var ve burası bunun için var . Kimse sana yaz demiyo . Yazıyorsan da faydan olsun boş yapıcağına
Ben sordum işte :) sen de görünür dedin ama karnımın içinde bişey oynuyor gibi :)) ondan ikna olamıyorummmmGörünmez bıraz oncede bırı sordu
Canım bes ay sonra dogurursun bebekten degıl meraktan baska hesaptan sordun ıkna edemıyoruz baksana gorunmez canım esya bakmaya basla hem 16 hafta olmus kurtaj hakkında bıtmıs mecbur dogurcanBen sordum işte :) sen de görünür dedin ama karnımın içinde bişey oynuyor gibi :)) ondan ikna olamıyorummmm
Yok başka hesap değil bunun adını değiştim:)) dalga geçme ya dalgası bile kötü .biran önce evlenip yapcam bu dediklerini galiba :))Canım bes ay sonra dogurursun bebekten degıl meraktan baska hesaptan sordun ıkna edemıyoruz baksana gorunmez canım esya bakmaya basla hem 16 hafta olmus kurtaj hakkında bıtmıs mecbur dogurcan
Milleti deli ettin aksam aksamYok başka hesap değil bunun adını değiştim:)) dalga geçme ya dalgası bile kötü .biran önce evlenip yapcam bu dediklerini galiba :))
Ben günlerdir deliyim:) hala da emin değilim . Çok kötü bi duygu yaşamayan anlayamaz . Hala doktorun bakmadığı yerde mi diye düşünüyorum :))Milleti deli ettin aksam aksam
Kesınlıkle ordaBen günlerdir deliyim:) hala da emin değilim . Çok kötü bi duygu yaşamayan anlayamaz . Hala doktorun bakmadığı yerde mi diye düşünüyorum :))