Ultrasonda bebeğin haftasına göre büyük çıkması

Ygmr96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
23
3
86
28
Selam kızlar 10 haftalık hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimde doktor önce 5 haftalık dedi daha sonra pardon daha büyük 6 hafta 4 günlük dedi ama doktor bunu söylediğinde ben 36 günlük evliydim yani 10 11 gün büyük çıkıyo böyle büyük çıkanlar oldumu yani ultrason cihazının yanılma payı varmıdır yardımcı olursanız sevinirim

benim bi ara 10-15 gün kadar büyük çıkmıştı. Belli bir döneme kadar normal kabul ediyorlar. o dönemi tam hatırlamıyorum ama sanırım ilk bir kaç içindi. ben de araştırmıştım ama hiç bir sıkıntı olmadı sonradan normal ölçüldü hep. dert etme kişiden kişiye hatta bebeğin pozisyonuna göre bile farklı çıkabilir. hatta dr şöyle demişti bana tek ölçümde büyük küçük çıkması önemli değil bebeğin genel büyüme hızı önemli.

Anladım canım kafama takılmıştı sağol cevabın için :)

İlk 3 ay genelde yanılma payı cok düşük oluyor erken döllenme olmus olabilir Zaten bebeğin 6 hafta dendiğin de cenin daha 4 haftalık olmus oluyor :)

tabiki ultrason cihazının yanılma payı var son adet tarihinizi baz alın

Kızlar bende de şöyle bi sorun oldu. İlk gittgimizde dr 20 günlük dedi haftaya gel keseye bakalım dedi gittigmiz de ben 4 haftalık dye beklerken 5. Haftasında dedi 10 gün sonra gel kalp atışını duyarız dedi. Gittik kendi dr yoktu dierine girdik dr bize bebegin daha kçk oldgunu bizim dr göre o gün 6+3 felan olması gerekiodu bu dr bize hemüz 5+4 dedi şok olduk bişi de diyemedik kalp atışı da duyamadık morelimiz yerle bir oldu çünkü kalp atışını duycaz diye gtmiştik bakalım haftaua kendi dr gidip durumu anlatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…