ultrasonda bebeğin cinsiyetinde neden yanılma olur. bu konuda bilgisi olan var mı?????

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
13+2 iken dr kesınlıkle erkek dedı. değişir mi dedım değişmez dedi. sonra kı 2 kez gıdışimde başka bır dr a görmedıler cinsiyetini. şu an 20 haftalığım ıkı gun once gittigım dr ben penıs oluşumu göremiyorum bence kız dedi.ama kordon dan dolayı kesınlıkle kız demedı.ama kız oldgunu düşünüyormuş... ya kafamız çok karışık ... ben mavı kıyafetler almıştım... böyle bır sey olabılor mı .yani ilk doktorum yanılmış olabilir mi.biz o zaman üç nokta gördük ultrason resmınde dr kesın erkek deyınce inanmıştık... o üç nokta erkek bebek organı değil miydi yani? bilgisi olan var mı bu konuda :?????????????

13.hafta da yanılma çok oluyor.benim 12.haftam yeni bitmişti erkek olma ihtimali var demişti.16.haftamda da kesin kız dedi

Bana da 12. haftada yuzde doksan kiz dedi dr.16 haftalikken gittim göremedi tam sonra renkli ultrsonda kiz gibi dedi.ultrason resminde beyaz üç nokta goruyorum bacak arasinda.bi arkadasim uc nokta varsa erkektir diyo.bi bakarmisiniz resme sizce gorunen üc nokta pipi olabilirmi

Eklentiler

• 20160522_153024.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 642

Mrb 13.haftamda doktor bana da kıza benziyor dedi ancak usg kağıdında üçbeyaz nokta var sizde de mi öyleydi acaba

Bence doktorun salakligi... Benim kızıma13. Haftadan 6. Aya kadar oğlan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…