Ultrasonda bebeğin burun kemiğinin görünmemesi

Lady94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
118
76
28
30
merhaba 11 hafta 4 günlük gebeyim bugün doktor kontrolüm vardı ultrason da bebeğin burnunu göremediğini söyledi ense kalınlığı normal hareketleri gelişimi herşeyi çok iyi çok hareketli bir bebek ultrason ölçümlerinde 12 + 4 görünüyor fakat burun kemiği olmadığı ve kafa tası normal sınırlardan farklı olduğu için bir rahatsızlığı olabileceğini söyledi ikili test için kan verdim bugün bir hafta sonra sonucu çıkacak ama ben çok merak ediyorum yazmak istedim size Bilgi verebilir misiniz doktorum ne demek istedi ben hiç anlayamadım böyle bir durumla karşılaşıp olumlu sonuç alan var mı gerçekten kafam çok karışık ayrıntılı ultrasonda herşey belli olur mu Pazartesi de ayrıntılı ultrasona gireceğim

Mrb merak ettim su an ne durumdasiniz var mi bi riskiniz ayni durumu yasiyrm su an ve cok panik haldeyim lutfen bilgilendirin

İnşallah sorun yoktur

Merhaba arkadaşlar konu sahibi benim uzun zamandır giremedim hesabıma maalesef sonlandırmak zorunda kaldım otopsi raporundada bu şekilde çıktı çok zordu fakat elden hiç birşey gelmiyor, sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Cnm umarm en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin. Sana nifty vs gibi dna testlerinden yaptirmislarmiydi

Cnm umarm en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin. Sana nifty vs gibi dna testlerinden yaptirmislarmiydi
Hayır ilk gebelik olduğu için birşey yapmadılar 1000 Doğumda bir bu tarz kusurlar olabiliyormuş, yaşama belirtisi olmadığını söylemişti doktorum. Yani doğması çok zor, Doğum olsa bile kordon kesilince öleceğini söyledi. Bununla ilgili çok araştırma yaptım kafayı yemek üzereydim resmen.

Down sendromluydu dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…