- 15 Aralık 2023
- 12
- 0
- 6
- 29
- Konu Sahibi Almilaalin
-
Sebebini sormadınız mı? Bu bir sorun yaratır mı demediniz mi? Doktor ne dedi yani bu duruma?İyi akşamlar herkese 27 haftalık hamileyim doktor kontrolünde bebeğimin bacak boyunun 20-21 haftalığa eşit olduğu söylendi böyle bir sorun yaşayan ve bana yardımcı olabilecek olan varmı? Tarama testlerini ve detaylı ultrason yaptırmadım
En iyi ihtimal kolu bacağı kısa olur dedi kötü ihtimalde genetik bi hastalık ile birlikte olursa dediSebebini sormadınız mı? Bu bir sorun yaratır mı demediniz mi? Doktor ne dedi yani bu duruma?
Şimdi perinatolojiye gözükmem gerekiyor işte daha önceden hiç bi test yaptırmadım ilk gebeliğimdede yaptırmamıştım diyeYaptırsaydın bir sıkıntısı var mı öğrenirdin. 6-7 hafta geriden gelmesini hiç duymadım
Tarama testlerine bu şekilde güvenmeyenler fetal dna yaptırıyorlar aynı haftalarda. Hadi onu yaptırmadınız da detaylı ultrasona neden gitmediniz anlamadım ben. Gerçi yapacak bir şey yok. Umarım bir sorun yoktur.Tarama testlerinde çok yanılma payı var dendin çevremdede çok yaptırıp yanlış teşhisler konulduğu için yaptırmamıştım
İyi akşamlar. Tarama testleri neyse de detaylı ultrason mutlaka yapılması gerekiyordu. Aradaki hafta farkı biraz fazla bu sebeple perinatoloji muayenesi olmanızda fayda var.İyi akşamlar herkese 27 haftalık hamileyim doktor kontrolünde bebeğimin bacak boyunun 20-21 haftalığa eşit olduğu söylendi böyle bir sorun yaşayan ve bana yardımcı olabilecek olan varmı? Tarama testlerini ve detaylı ultrason yaptırmadım
En iyi ihtimalle kolu bacagi kisa olur ne demek cucelik hastaligi gibi bisey miEn iyi ihtimal kolu bacağı kısa olur dedi kötü ihtimalde genetik bi hastalık ile birlikte olursa dedi
Evet cüce anlamında söyledi doktorEn iyi ihtimalle kolu bacagi kisa olur ne demek cucelik hastaligi gibi bisey mi
Merhaba bebeğiniz sağlıklı doğdu muEvet cüce anlamında söyledi doktor
Merhaba 44 cm doğdu kısalık var kolda ve bacaklarda genetik testin sonucunu bekliyoruz onun haricinde iyi çok şükürMerhaba bebeğiniz sağlıklı doğdu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?